reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Nessi slonko to chyba jest tak.ze.jak umowa ci sie konczy po 12 tygodniu ciazy to musza ci przedluzyc do dnia porodu.

Skaba zagladasz tu? Bo ty sie znasz :-)

A zupka hmm tez mam krupnik :-)

reklama
Nessi zaciskam kciuki :) widac widC !!:) gratulacje :))
Nessi zaczęłaś myślec o czymś innym :) czasem blokada jest w nas - ja tak samo miałam z 1 ciąża :)

Anik oddadzą oddadzą :**** tulę mocno !

Agnesis zAciskam kciuki :) mi beta wychodzi a testu nie wiec spoko :)

Aniay oby to tylko przeprosty były !

Bertha a co u Ciebie ?
A ja tez zmieniam prace od marca, choć w obrębie tej samej firmy. Wiec ten cykl wstrzymujemy. Pewnie kolejny tez powinnam jeszcze przeczekać, ale to nasze przeczekanie wyglada tak ze i tak przytulamy sie bez zabezpieczenia tyle ze rzadko. ale równie dobrze moze cos z tego byc ;)
Poprzedni tez niby wstrzymywany choc z przytulankami, ale niespodzianki nie przyniósł. A teraz jestem w 11dc.
Dochodzę do momentu ze juz nie chce mi sie mierzyć tempki wiec i dobrze bo bede działała na luzaka.
Sulementuje sie tak, ze przerażona jestem ilością tego wszystkiego, odwiedzam rożnych ginow zeby znaleźć moze kogos kto zna sie lepiej na poronieniach ale bez sukcesu, no i robię sobie rożne badania zeby kolejna ciąża była bardzo nudna :)

Nessi!! Gratulacje!!! Ekstra krechy!

Ruda o widzisz jak się zupkami zgadałyśmy ...z pracą to nie wiem co zrobić. Jak powiem to już po pracy. A dla mnie i te 4 miesiące są ważne, bo nie mam doświadczenia dużego, więc każdy papier nawet na 4 miechy bedzie ważny.

Nessi :-) poczytaj albo najlepiej zadzwin do zusu. Wydaje mi sie ze od 12 tygodnia jestes chroniona I musza przedluzyc do pporodu. Gorzej jakby sie umowa konczyla przed 12 tygodniem

Anik nie strasze :-) ja sie smialam.przy tych cwiczeniach ze takie machanie tylkiem a jak wstalam rano to oj nawet boczki bolaly. Ciebie moze to minie bo to kolejny dzien cwiczen

Berta a skąd jesteś ? Oj raz Gora dwa zmierzyłam temp :)

Ruda dobrze mowi z ta umowa - musiałabyś do przedłużenia umowy albo nie mowić albo od razu negocjować nieokreślony czas.

Ale ty za cztery miechy bedziesz juz napewno po 12 tygodniu wiec I tak ci beda musieli przedluzyc. Narazie nie mow ale pozniej smialo idz na.l4. Tylko jak przedluza do dnia porodu to wychowawcze ci sie nie nalezy. Tylko.maciezynskiego rok

reklama
Ostatnie pol godziny pracy, a mi sie len zalaczyl.
Do tego zgaga i moj brzuch wariuje. Sory ze wam smece ale wiem ze zrozumiecie. Do tego wszystkiego zaczyna byc zimno >< na sam koniec lutego sie jeszcze mroz wprosil.

Do góry