reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Anik wielki szacun :) kolejna chodakowska no i super w zdrowym ciele zdrowy duch itd ;)

Koteczku rozumiem i Twoje rozgoryczenie i takie chłodne podejście Twojego męża. W sumie ma trochę racji że nie chce się spinać i działać pod presją, sama wiesz ile to nerwów jak liczymy, mierzymy a w głowie tylko owulacja i jakby tu go do łóżka zaciągnąć i przestawić na dietę płodności :) ale rozumiem Cię doskonale. Będzie kochana dobrze :)

Pyzia dziękuję :-* nie płacz szalona kobieto ;) jak starania?

Lux biedna myszko jesteś chyba ostatnio bardzo przemęczona i tym rozdrażniona. Masz chyba za dużo na głowie. Powinnaś troszkę skarbie odpocząć i się zrelaksować zwłaszcza że idzie przesilenie wiosenne jeden z najgorszych okresów w roku, częściej łapiemy infekcje, choroby które mamy bardziej dokuczają a i nastrój jest w opłakanym stanie.
Odpocznij kochana.

Sonja pewnie tak jak mówisz dzień, dwa i się uspokoi. Ale wiesz gdyby było dłużej czy bardziej intensywnie to konsultuj to z lekarzem.

EM Ka na kiedy możesz mieć możliwy termin? Załapiesz się na pazdziernikówki? :) kurczę ale się cieszę.

To która następna testuje? dobra passa trwa :D

reklama
Lenaka patrząc po moich doświadczeniach bedzie listopad , syn miał sie urodzić 19 września urodził
Sie 1 października . Masz na październikowych dziewczynach dwie fajne ciężarówki Ann i Joani jestem z nimi na wrześniowych 2014 super łaski :)
No
Ja tez sie cieszę i nie mogę jeszcze uwierzyć :) nawet nie zadzwoniłam jeszcze do gina ale na pn sie umówię .
Mam nadzieje ze Ty po ostatniej wizycie sie uspokoiłas
Juz na dobre :)))

Lenaka patrząc po moich doświadczeniach bedzie listopad , syn miał sie urodzić 19 września urodził
Sie 1 października . Masz na październikowych dziewczynach dwie fajne ciężarówki Ann i Joani jestem z nimi na wrześniowych 2014 super łaski :)
No
Ja tez sie cieszę i nie mogę jeszcze uwierzyć :) nawet nie zadzwoniłam jeszcze do gina ale na pn sie umówię .
Mam nadzieje ze Ty po ostatniej wizycie sie uspokoiłas
Juz na dobre :)))
O tak dziewczyny są super :D
Póki co jestem spokojna. Do kolejnej wizyty wytrzymam czyli do poniedziałku ;)

reklama
Do góry