reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Anik wielki szacun :) kolejna chodakowska no i super w zdrowym ciele zdrowy duch itd ;)

Koteczku rozumiem i Twoje rozgoryczenie i takie chłodne podejście Twojego męża. W sumie ma trochę racji że nie chce się spinać i działać pod presją, sama wiesz ile to nerwów jak liczymy, mierzymy a w głowie tylko owulacja i jakby tu go do łóżka zaciągnąć i przestawić na dietę płodności :) ale rozumiem Cię doskonale. Będzie kochana dobrze :)

Pyzia dziękuję :-* nie płacz szalona kobieto ;) jak starania?

Lux biedna myszko jesteś chyba ostatnio bardzo przemęczona i tym rozdrażniona. Masz chyba za dużo na głowie. Powinnaś troszkę skarbie odpocząć i się zrelaksować zwłaszcza że idzie przesilenie wiosenne jeden z najgorszych okresów w roku, częściej łapiemy infekcje, choroby które mamy bardziej dokuczają a i nastrój jest w opłakanym stanie.
Odpocznij kochana.

Sonja pewnie tak jak mówisz dzień, dwa i się uspokoi. Ale wiesz gdyby było dłużej czy bardziej intensywnie to konsultuj to z lekarzem.

EM Ka na kiedy możesz mieć możliwy termin? Załapiesz się na pazdziernikówki? :) kurczę ale się cieszę.

To która następna testuje? dobra passa trwa :D

reklama
Lenaka patrząc po moich doświadczeniach bedzie listopad , syn miał sie urodzić 19 września urodził
Sie 1 października . Masz na październikowych dziewczynach dwie fajne ciężarówki Ann i Joani jestem z nimi na wrześniowych 2014 super łaski :)
No
Ja tez sie cieszę i nie mogę jeszcze uwierzyć :) nawet nie zadzwoniłam jeszcze do gina ale na pn sie umówię .
Mam nadzieje ze Ty po ostatniej wizycie sie uspokoiłas
Juz na dobre :)))

Lenaka patrząc po moich doświadczeniach bedzie listopad , syn miał sie urodzić 19 września urodził
Sie 1 października . Masz na październikowych dziewczynach dwie fajne ciężarówki Ann i Joani jestem z nimi na wrześniowych 2014 super łaski :)
No
Ja tez sie cieszę i nie mogę jeszcze uwierzyć :) nawet nie zadzwoniłam jeszcze do gina ale na pn sie umówię .
Mam nadzieje ze Ty po ostatniej wizycie sie uspokoiłas
Juz na dobre :)))
O tak dziewczyny są super :D
Póki co jestem spokojna. Do kolejnej wizyty wytrzymam czyli do poniedziałku ;)

reklama
Do góry