reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Pati beta przyrasta jeszcze niska -ale zgodnie ze wskaźnikami :) w piątek robiłam bo miałam odstawić dupka i była 7,8 wiec sie nie nastawiałam bo to mogła byc błąd ale powyżej 100 to juz jest dobrze :) a @ dzis powinna przyjść na szczęście zero objawow nawet parcia na czekoladę nie kam co u mnie było pierwszym sygnałem na @ :)
Gratulacje!!! Ale sie ukrywałas :):)

reklama
Berta tak w piątek miałam 7,8 ale byłam pewna ze to błąd labo dlatego sie nie nastawiałam :) a sikaniec negatywny / ale w poprzednich ciążach miałam to samo pewnie za tydzień by wyszedł :)

Anik polecam cross mega fajne :)

Sojnabig, ja mialam poronienie zatrzymane i spedzilam noc w szpitalu po podaniu tabletek. Po tym wszystkim krwawilam jakos 3-4 dni i koniec. Na dodatek dostalam jakis lek (juz nie pamketam nazwy) i na opakowaniu nawet byl znaczek przekreslonej kobiety w ciazy- czyli ze nie wolno tego leku brac w ciazy bo moze powodowac poronienie przez skurcze macicy dlatego podaja to czesto dodatkowo po poronieniu zeby dokladniej sie oczyscic(nie mialam zabiegu). Po tych tabletkach w ogole nie krwawilam, mialam delikatnie zabarwiony sluz, wiec w sumie dziwne. Okres dostalam normalnie tak jak powinnam, miesiac pozniej i wtedy juz wszystko sie doczyscilo. Dostalas jakies leki? Ja bym to sprawdzila tym bardziej ze nie ronilas w szpitalu. Poronienia moga byc niebezpieczne ze wzgl na duza utrate krwi, dlatego dobrze byc pod kontrola lekarza. Jesli tylko cos cie niepokoi to bieglabym do lekarza, zeby sprawdzic, czy wszystko juz sie oczyscilo, czy nie, bo moze sie okazac ze zabieg bedzie konieczny. Skrzepami sie nie przejmuj, to tak naprawde dobry znak ze wszystko z ciebie schodzi. Ale jesli uwazasz, ze krwawienie jest zbyt obfite to lepiej to sprawdzic, bo moze cos tam sie dzieje a ty o tym nie wiesz. Trzymam kciuki i glowa do gory! Teraz bedzie tylko lepiej, zobaczysz:)

Jestem!!! Wizyta była opóźniona o ponad godzinę a potem musiałam coś zeżreć ;) wszystko dobrze mogłabym powiedzieć że serducho napierdala ale jestem dobrze wychowana i powiem że mocno bije ;)
Dziękuję kochane :-* jesteście cudowne :-*
A mdłości mam takie silne, że chyba niebawem skończy się nad muszlą :D yeeeeaaaahhh
Jezu dziewczyno nie miałam możliwości wcześniej tego przeczytać,a teraz siedzę i ryczę z twojego szczęścia :)
Tak bardzo się cieszę,że wszystko jest dobrze :)

Sojnabig, ja mialam poronienie zatrzymane i spedzilam noc w szpitalu po podaniu tabletek. Po tym wszystkim krwawilam jakos 3-4 dni i koniec. Na dodatek dostalam jakis lek (juz nie pamketam nazwy) i na opakowaniu nawet byl znaczek przekreslonej kobiety w ciazy- czyli ze nie wolno tego leku brac w ciazy bo moze powodowac poronienie przez skurcze macicy dlatego podaja to czesto dodatkowo po poronieniu zeby dokladniej sie oczyscic(nie mialam zabiegu). Po tych tabletkach w ogole nie krwawilam, mialam delikatnie zabarwiony sluz, wiec w sumie dziwne. Okres dostalam normalnie tak jak powinnam, miesiac pozniej i wtedy juz wszystko sie doczyscilo. Dostalas jakies leki? Ja bym to sprawdzila tym bardziej ze nie ronilas w szpitalu. Poronienia moga byc niebezpieczne ze wzgl na duza utrate krwi, dlatego dobrze byc pod kontrola lekarza. Jesli tylko cos cie niepokoi to bieglabym do lekarza, zeby sprawdzic, czy wszystko juz sie oczyscilo, czy nie, bo moze sie okazac ze zabieg bedzie konieczny. Skrzepami sie nie przejmuj, to tak naprawde dobry znak ze wszystko z ciebie schodzi. Ale jesli uwazasz, ze krwawienie jest zbyt obfite to lepiej to sprawdzic, bo moze cos tam sie dzieje a ty o tym nie wiesz. Trzymam kciuki i glowa do gory! Teraz bedzie tylko lepiej, zobaczysz:)
Lekarz powiedział że niby ok, kazał mi odstawić duphaston i czekać... Krwawienie słabnie, skrzepiki są nieduże. To drugi dzień takiego krwawienia więc mam nadzieję, że za dwa dni już będzie po wszystkim

reklama
Do góry