reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Chodzin o to że musimy pozbierac troche kasy zeby miec na leczenie, bo ja to napewno będe musiała...muszę czekac tez na wyniki badania genetycznej , wizyte neurologa itp.
Po drugie on nie lubi jak ja sie filmuje, nakręcam itp
Po trzecie tak się umówiliśmy.
Ale ja jestem niecierpliwa....
Denerwuje mnie to że latka lecą... a np jak bedziemy chcieli adoptowac to zaczniemy kursy w wieku 30 lat i kurs trwa rok a oczekiwanie na takie malutjkie dziecko od 1,5 do 2 lat albo i dłużej ehhh...

reklama
Chodzin o to że musimy pozbierac troche kasy zeby miec na leczenie, bo ja to napewno będe musiała...muszę czekac tez na wyniki badania genetycznej , wizyte neurologa itp.
Po drugie on nie lubi jak ja sie filmuje, nakręcam itp
Po trzecie tak się umówiliśmy.
Ale ja jestem niecierpliwa....
Denerwuje mnie to że latka lecą... a np jak bedziemy chcieli adoptowac to zaczniemy kursy w wieku 30 lat i kurs trwa rok a oczekiwanie na takie malutjkie dziecko od 1,5 do 2 lat albo i dłużej ehhh...
moze go to zaczyna przerastac troche? nie wiem, faceci inaczej mysla

reklama
Dziewczyny wzięłam się za ćwiczenia. Może uda mi się nieco ujędrnic ;)
Wiem na pewno jedno - nie mam kondycji... może jutro będzie lepiej ;)
Musze czymś zająć myśli a ćwiczenia j zmęczenie po nich to najlepszy sposób.

Do góry