kiedy masz przeprowadzke?Dziewczyny, pytanko bo po rozmowie z kims mam namieszane w glowie. Dni plodne sa kilka dni przed owu +owu + dzien, dwa po, zgadza sie? temeratura podskakuje w okolicy owu czyli pierwsze dni plodne sa jeszcze w czasie obnizonej temperatury.
Moj A. nie ma cos nastroju na staranka tak sie stresuje ta przeprowadzka.
reklama
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
kiedy masz przeprowadzke?
W sobote. (ale to juz napewno po plodnych bedzie) przeprowadzamy sie z trzech pokoi na piec (dwie sypialnie zamieniamy na trzy bo tutaj sie na sypialnie liczy) w opisie 82m2 powierzchni. i z ogrodkiem.
Siedzimy na kartonach, juz powoli klaustrofobi dostaje. Wiekszosc mamy spakowane. a on sie wciaz martwi ze jeszcze nie wszystko. A ja sie nie potrafie martwic bo przeciez raczej o niczym nie zapomnimy skoro oprozniamy mieszkanie.
sojnabig
Fanka BB :)
Wczoraj byłam u swojego gina i mówi że wszystko się ładnie oczyszcza i kwestia czasu aż przestanę krwawic więc teraz tylko czekać. Nie boli już nic ale zmieniam się co pół godziny :/ nie wydole na podpaski, tamponow mam zakaz...
agnesis
Fanka BB :)
Dziewczyny, pytanko bo po rozmowie z kims mam namieszane w glowie. Dni plodne sa kilka dni przed owu +owu + dzien, dwa po, zgadza sie? temeratura podskakuje w okolicy owu czyli pierwsze dni plodne sa jeszcze w czasie obnizonej temperatury.
Moj A. nie ma cos nastroju na staranka tak sie stresuje ta przeprowadzka.
Tak właśnie mniej więcej są dni płodne jak mówisz.
5 sypialni to super jak na angielskie małe mieszkanka to będziecie mieć przestrzeń
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
trzy sypialnie, + jadalnia i salonTak właśnie mniej więcej są dni płodne jak mówisz.
5 sypialni to super jak na angielskie małe mieszkanka to będziecie mieć przestrzeń
wrzuce zdjecia na pusto i jak juz sie wypakujemy z naszymi smieciami
mialam przeprowadzke trzy tygodnie temu i znam ten bolW sobote. (ale to juz napewno po plodnych bedzie) przeprowadzamy sie z trzech pokoi na piec (dwie sypialnie zamieniamy na trzy bo tutaj sie na sypialnie liczy) w opisie 82m2 powierzchni. i z ogrodkiem.
Siedzimy na kartonach, juz powoli klaustrofobi dostaje. Wiekszosc mamy spakowane. a on sie wciaz martwi ze jeszcze nie wszystko. A ja sie nie potrafie martwic bo przeciez raczej o niczym nie zapomnimy skoro oprozniamy mieszkanie.
anik.
Mama Krzysia :)
A do której pracujesz?hej!!!
mam serdecznie dosyc tego dnia!!! urwal nam sie tlumik i ledwo dojechalam do pracy, szybko pobieglam kupic gumy do niego, a tu 15 rodzajow tego, ale po modelu mi dobrali i dzis bede miec to zrobione, o ile dojade, rano siadl nam junkers do grzania mieszkanka, ale juz jest zrobiony, w pracy kociol, zmiany cen, zamowienia, towar ehh, ruch duzy, 3 godz siku trzymalam, bo nie bylo kiedy wyjsc, no urwanie glowy
Żeby choć po pracy udało Ci się odpocząć
Ale jak po nowym roku... tyle czasuja juz nie wiem co mam robic... bez sensu jest iśc sie badać jak mój mąż pójdzie dopiero w nowym roku...wiec teraz to tylko strata pieniędzy
reklama
ja pracuje od 9-tej do 17-tej, a po pracy bedzie trzeba ten tlumik zrobic i zejdzie czas, eehhh a w domu tez porobic trzeba...mam dosc niekiedy, dobrze, ze Tomek mi pomagaA do której pracujesz?
Żeby choć po pracy udało Ci się odpocząć
Ale jak po nowym roku... tyle czasu