reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Dziewczyny, pytanko bo po rozmowie z kims mam namieszane w glowie. Dni plodne sa kilka dni przed owu +owu + dzien, dwa po, zgadza sie? temeratura podskakuje w okolicy owu czyli pierwsze dni plodne sa jeszcze w czasie obnizonej temperatury.

Moj A. nie ma cos nastroju na staranka tak sie stresuje ta przeprowadzka. :(
kiedy masz przeprowadzke?

reklama
kiedy masz przeprowadzke?

W sobote. (ale to juz napewno po plodnych bedzie) przeprowadzamy sie z trzech pokoi na piec (dwie sypialnie zamieniamy na trzy bo tutaj sie na sypialnie liczy) w opisie 82m2 powierzchni. i z ogrodkiem.

Siedzimy na kartonach, juz powoli klaustrofobi dostaje. Wiekszosc mamy spakowane. a on sie wciaz martwi ze jeszcze nie wszystko. A ja sie nie potrafie martwic bo przeciez raczej o niczym nie zapomnimy skoro oprozniamy mieszkanie.

Wczoraj byłam u swojego gina i mówi że wszystko się ładnie oczyszcza i kwestia czasu aż przestanę krwawic więc teraz tylko czekać. Nie boli już nic ale zmieniam się co pół godziny :/ nie wydole na podpaski, tamponow mam zakaz...

Dziewczyny, pytanko bo po rozmowie z kims mam namieszane w glowie. Dni plodne sa kilka dni przed owu +owu + dzien, dwa po, zgadza sie? temeratura podskakuje w okolicy owu czyli pierwsze dni plodne sa jeszcze w czasie obnizonej temperatury.

Moj A. nie ma cos nastroju na staranka tak sie stresuje ta przeprowadzka. :(

Tak właśnie mniej więcej są dni płodne jak mówisz.
5 sypialni to super :) jak na angielskie małe mieszkanka to będziecie mieć przestrzeń :)

W sobote. (ale to juz napewno po plodnych bedzie) przeprowadzamy sie z trzech pokoi na piec (dwie sypialnie zamieniamy na trzy bo tutaj sie na sypialnie liczy) w opisie 82m2 powierzchni. i z ogrodkiem.

Siedzimy na kartonach, juz powoli klaustrofobi dostaje. Wiekszosc mamy spakowane. a on sie wciaz martwi ze jeszcze nie wszystko. A ja sie nie potrafie martwic bo przeciez raczej o niczym nie zapomnimy skoro oprozniamy mieszkanie.
mialam przeprowadzke trzy tygodnie temu i znam ten bol

A u mnie właśnie dzień jakoś miły, mimo niemiłej pogody :) na teście dwie kreski, ale to test owulacyjny dopiero, ale mój mózg chyba na każde dwie kreski dobrze reaguje :-D

hej!!!
mam serdecznie dosyc tego dnia!!! urwal nam sie tlumik i ledwo dojechalam do pracy, szybko pobieglam kupic gumy do niego, a tu 15 rodzajow tego, ale po modelu mi dobrali i dzis bede miec to zrobione, o ile dojade, rano siadl nam junkers do grzania mieszkanka, ale juz jest zrobiony, w pracy kociol, zmiany cen, zamowienia, towar ehh, ruch duzy, 3 godz siku trzymalam, bo nie bylo kiedy wyjsc, no urwanie glowy
A do której pracujesz?
Żeby choć po pracy udało Ci się odpocząć
ja juz nie wiem co mam robic... bez sensu jest iśc sie badać jak mój mąż pójdzie dopiero w nowym roku...wiec teraz to tylko strata pieniędzy
Ale jak po nowym roku... tyle czasu :(

reklama
Do góry