reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Aniay ja nie mowię o sytuacji kiedy żyje sie z kimś bo sie go kocha i chce mu sie pomoc - wczoraj moje podejście było inne, ale dzis jak słyszę ze dziewczyna oddała 1 dziecko i chce następne mimo ze przeciez nie miała warunków na utrzymanie jednego i nie zamierza nic zrobić celem "leczenia" siebie i partnera to sorry ale tak uwazam.

Wiem ze Wy tez trochę inaczej na nią patrzycie bo juz jakiś czas sie znacie i jest jakas nic sympatii pomiędzy Wami. Ale dla mnie człowiek musi byc po prostu głupi skoro tak sie zachowuje i nie widzi w tym nic złego .
I myśle ze porównanie do Angl nie jest adekwatne , nawet do Twojej przeszłości .

Straw gratulacje !

Nessi bierzesz za osobiście to co napisałam ale nie zamierzam sie tłumaczyć tak uwazam i zdania nie zmienię. Czy napisałam Ci gdzieś ze jesteś głupia ze wybaczyłas? Twoja sprawa, ja pisze o kwestii porzucenia dziecka a nie wiary w faceta, czy trwania w związku dla dzieci.

Emka, każdy ma prawo popełnić błąd, sztuką jest zachować zdrowy rozsądek i nie oceniać. Nie chcę jej tłumaczyć, ale już tak mam, że biorę w obronę innych. Jaki jest sens kopać leżącego ? Przykładów z życia jest mnogo ... ja tylko podałam swój ...

reklama
Do góry