my mowimy jak do sciany, niestety, ale powielasz swoich rodzicow, sama niedawno pisalas, ze wychowalas sie niemal bez matki i jak Ci z tym zle a jakie zycie corce zafundowalas? no jakie? nie znam Cie i nie chce Cie bron Boże oceniac przez pryzmat Twoich wypowiedzi, ale odnosze wrazenie, ze zyjesz z dnia na dzien liczac, ze spadnie meteoryt i walnie Twojego faceta w glowe i nagle zrobi sie Twoje zycie piekne i idealne...I to jest właśnie powód dla którego nigdy o tym nie mówię. Bo są ludzie, którzy potrafią to zrozumieć, i uszanować w jakiś sposób moją decyzją, a są tacy którzy niestety nie potrafią. Rozumiem odmienne zdanie, ale uważam że zbyt ostro do tego podchodzicie. Ale wiem, że macie do tego prawo.
reklama
EM Ka
Fanka BB :)
Dziewczyny tu niektóre od lat starają sie zajść w ciaze a Ty tak bo jest trudna sytuacja oddałaś dziecko ... Masakra
I wiesz co uważam ze Twoj facet w całej swojej "głupocie" związanej z nałogiem gier podjął jednak słuszna decyzję. Bo umoze zdaje sobie sprawę ze sam sie nim nie bedzie chciał opiekować .
Masakra az odechciewa sie wchodzić na forum ...
I wiesz co uważam ze Twoj facet w całej swojej "głupocie" związanej z nałogiem gier podjął jednak słuszna decyzję. Bo umoze zdaje sobie sprawę ze sam sie nim nie bedzie chciał opiekować .
anik.
Mama Krzysia :)
Dokładnie troszkę poczytam później kąpiel i ani się obejrzę a będę już po wizycie. Mam wielką nadzieję że będzie dobrze.
Będzie daj koniecznie znać po wizycie
Ale mi się spać chce.
Byłam w aptece. Kupiłam Wit. A+E bo mi włosy wypadają i wcierke Jantar (poprzednia oddałam mamie jak się okazało, że w ciąży jestem).
Biorę się za obiad bo dopiero wróciłam z przychodni z Krzysiem. Bidocek mam nadzieje, ze juz teraz ten kaszel mu minie.
lenaka
Dziewczyny kochane jak ktoś chce zmarnować swoje życie to albo jest głupi albo wierzy w reinkarnację i bez mrugnięcia okiem zmarnuje obecne bez względu na tłumaczenia.
To Lyary życie wiem przykro się patrzy jak ktoś ciągnie na dno ale niestety my tu nic nie zdziałamy.
Dajmy sobie na luz i cieszmy się własnymi zdrowymi rozsądkami.
To Lyary życie wiem przykro się patrzy jak ktoś ciągnie na dno ale niestety my tu nic nie zdziałamy.
no widzisz, moze my dziwne jestesmy a Lyara jest idealna i my nie mamy pojecia o zyciu a ona ma i my zle robimy wychowujac swoje dzieci i marzac o kolejnych, bo ona swoje oddala...ehhhDziewczyny tu niektóre od lat starają sie zajść w ciaze a Ty tak bo jest trudna sytuacja oddałaś dziecko ... Masakra
co robisz na obiad? co mlody dostal na kaszelek?Będzie daj koniecznie znać po wizycie
Ale mi się spać chce.
Byłam w aptece. Kupiłam Wit. A+E bo mi włosy wypadają i wcierke Jantar (poprzednia oddałam mamie jak się okazało, że w ciąży jestem).
Biorę się za obiad bo dopiero wróciłam z przychodni z Krzysiem. Bidocek mam nadzieje, ze juz teraz ten kaszel mu minie.
dokladnie....rozsadkami..my je mamyDziewczyny kochane jak ktoś chce zmarnować swoje życie to albo jest głupi albo wierzy w reinkarnację i bez mrugnięcia okiem zmarnuje obecne bez względu na tłumaczenia.
lenaka
Od razu napiszę co i jak. Boję się jak sam skurwysyn ale dam radę.Będzie daj koniecznie znać po wizycie
Ale mi się spać chce.
Jak tam któraś w Boga wierzy niech jakieś zdrowaś za nas chociaż powie bo nie wiem czy mnie Bóg jeszcze słyszy.
srednio wierze, ale zrobie wyjatek dla Cb i sie pomodleOd razu napiszę co i jak. Boję się jak sam skurwysyn ale dam radę.
Jak tam któraś w Boga wierzy niech jakieś zdrowaś za nas chociaż powie bo nie wiem czy mnie Bóg jeszcze słyszy.
reklama
lenaka
Dziękuję :-* :-* :-*srednio wierze, ale zrobie wyjatek dla Cb i sie pomodle