to ja sie tak zle czulam po castagnusie, umieralamNa początku miałam mdłości i zawroty głowy, ale to podobno normalne po duphastonie, później, jak odstawiłam to bóle podrzusza na granicy mojej wytrzymałości, no i trochę mnie piersi bolą... czyli ogólnie jest super fajnie
Ale czego się nie robi...
reklama
kate2288
Fanka BB :)
Czyli widocznie już tak musi być po tego typu specyfikachto ja sie tak zle czulam po castagnusie, umieralam
sojnabig
Muszę sobie poradzić, staraliśmy się tyle czasu ale przynajmniej wiem, że mogę zajsc...dopiero doczytalam, tak bardzo mi przykro
Ja po duphastonie plecy miałam wręcz wysypane... :/ na twarzy też się zdarzalo częściej niż przed nimA tak btw czy duphaston, albo inofem, mogą pogorszyc cerę? Wszędzie czytam, że polepszaja, a u mnie odwrotnie...?
Normalnie ja to mam szczęście ;p
agnesis
Nie mam czasu czytać, bo mam szał w pracy, ale jeddno wiem na pewno. Nigdy nie zostawilabym swojego syna. Niezależnie od sytuacji. Po prostu Nigdy. UMARLABYM BEZ NIEGO. Żaden facet nigdy nie był, nie jest i nie będzie ważniejszy od mojego syna.
Nadrobie po pracy, jak w końcu usiade na tyłku.
wiem, ze laski po dupku maja gorsze rewelacjeCzyli widocznie już tak musi być po tego typu specyfikach
widzisz Ty bys umarla nie majac swojego dziecka przy sobie a Lyara zyje i ma sie dobrze, ba drugie dziecko se planuje..ehhh ten nasz swiat jest taki poje.banyNie mam czasu czytać, bo mam szał w pracy, ale jeddno wiem na pewno. Nigdy nie zostawilabym swojego syna. Niezależnie od sytuacji. Po prostu Nigdy. UMARLABYM BEZ NIEGO. Żaden facet nigdy nie był, nie jest i nie będzie ważniejszy od mojego syna.
ja tez to przeszlam, wiem jak boli strata, trzymaj sie, z kazdym dniem bezie lepiej, pomalutku, ale bedzieMuszę sobie poradzić, staraliśmy się tyle czasu ale przynajmniej wiem, że mogę zajsc...
Ja po duphastonie plecy miałam wręcz wysypane... :/ na twarzy też się zdarzalo częściej niż przed nim
EM Ka
Lyara jesteś tak samo uzależniona jak on - musisz zrozumieć ze komputer to taki sam nałóg jak alko, mozna by to przeczytać - poznawaliśmy sie przy alko, nie potrafimy razem spędzać czasu chyba ze pijemy alko, myśle ze jak urodzę kolejne dziecko to on sie zmieni.
Na prawdę wierzysz ze alkoholik / nalogowiec sie zmieni bo pojawi sie dziecko? Ty sie pojawiałas i sie nie zmieniło wiec co niby miałoby zmienić dziecko ?
A z innej beczki nigdy nie zrozumiem tego ze jedno dziecko zostawiłaś a
Chcesz kolejne. Jak dla mnie to bardzo egoistyczne przesłanki i uwierz mi pomimo ze córka Twoja ma sie u taty dobrze Brdzie miała w przyszlosci wielka traumę wlasnie przez to ze została zostawiona przez matkę . Poza tym jak nie wyjdzie Ci z tym facetem a on bedzie zarabiał więcej to co tez zostawisz kolejne dziecko ? Sorry ale nie jestem w stanie uszanować takich decyzji i osób ktore je podejmują .
Aniay inna sytuacja zostawić na chwile inna na zawsze .
Lux sędzina nigdy neo użylaby słów ze
I tak nie miałaby szans - mogła zaakceptować i zaaprobować decyzje rodziców ale nie ma szans na to by sędzie mówił
Kto miałby realne szanse lub ich nie miał to raz , a dwa w sytuacji jesli małżonek zarabia o wiele więcej a żona jesu bez zarobków to jest cos takiego jak alimenty na dziecko raz i na zonę jesli poświęciła sie dla rodziny.
Lyara skoro był taki dobry to dlaczego z nim nie jesteś ?
Na prawdę wierzysz ze alkoholik / nalogowiec sie zmieni bo pojawi sie dziecko? Ty sie pojawiałas i sie nie zmieniło wiec co niby miałoby zmienić dziecko ?
Chcesz kolejne. Jak dla mnie to bardzo egoistyczne przesłanki i uwierz mi pomimo ze córka Twoja ma sie u taty dobrze Brdzie miała w przyszlosci wielka traumę wlasnie przez to ze została zostawiona przez matkę . Poza tym jak nie wyjdzie Ci z tym facetem a on bedzie zarabiał więcej to co tez zostawisz kolejne dziecko ? Sorry ale nie jestem w stanie uszanować takich decyzji i osób ktore je podejmują .
I tak nie miałaby szans - mogła zaakceptować i zaaprobować decyzje rodziców ale nie ma szans na to by sędzie mówił
Kto miałby realne szanse lub ich nie miał to raz , a dwa w sytuacji jesli małżonek zarabia o wiele więcej a żona jesu bez zarobków to jest cos takiego jak alimenty na dziecko raz i na zonę jesli poświęciła sie dla rodziny.
no tez wlasnie jestem zdziwona, ze Lyara napisala, ze nie ma sznas, bo tak twierdzi sad, sad bierze pod uwage oboje rodzicow i bede bronic swoich racji jak lwica, ze jakie by moje zarobki nie byly to dziecka bym nie oddala!!! Lyara wiec naprawde dla mnie to jest niepojete...mam kolezanke, jest wdowa, ma 38 lat, zyje za male pieniadze, ma rente, rodzinne i prace na pol etatu, jest jej ciezko, ale walczy, choc nieraz odemnie kase pozyczala, malo razy bylam zaniesc jej jedzienie? ona upadnie i idzie dalej, sa gorsze dni, sa tez i lepsze, moze Ty corke zostawilas, bo bylo ci tak wygodniej i tak jak Madzia napisala, urodzisz teraz dziecko i znow je zostawisz zapominajac o nime,jak ktos kocha swoje dziecko to walczy do upadlego...ehh slow mi juz braknie i sie boje, ze wybuchne, bo ledwo sie hamujeLyara jesteś tak samo uzależniona jak on - musisz zrozumieć ze komputer to taki sam nałóg jak alko, mozna by to przeczytać - poznawaliśmy sie przy alko, nie potrafimy razem spędzać czasu chyba ze pijemy alko, myśle ze jak urodzę kolejne dziecko to on sie zmieni.
reklama
I to jest właśnie powód dla którego nigdy o tym nie mówię. Bo są ludzie, którzy potrafią to zrozumieć, i uszanować w jakiś sposób moją decyzją, a są tacy którzy niestety nie potrafią. Rozumiem odmienne zdanie, ale uważam że zbyt ostro do tego podchodzicie. Ale wiem, że macie do tego prawo.