staraj sie naprawde, dziecko to najwiekszy Skarb, i szkoda by bylo zeby potem miala do Cb pretensje, ze mialas za malo czasu dla niejNie jezdziłaby, bo nie byłoby mnie stać... Taka jest prawda, urwałby się kontakt z każdym. Nie nie, ja teraz córkę będę miała jakieś pół godziny drogi autobusem/samochodem. Zamierzam teraz spędzać z nią jak najwięcej czasu, na ile mój ex oczywiście pozwoli. Choć już rozmawialiśmy i powiedział że jak zobaczy że się staram to nie widzi problemu żeby dawać mi córkę kiedy tylko będę chciała.
reklama
no ja mialam kilka dni bole i franca o dzien za szybko przyszla, z tym, ze u mnie owu byla 13 dc wiec zobacz jaka madra jak se faze luealna wyliczyla hahahNo niestety nie ma :/ o 16 idę dzisiaj do mojego gin, zobaczymy co tam powie ale mam takie mega bóle, że mam wrażenie, że za sekundę przyjdzie @
Czekam sobie spokojnie... ;p
kate2288
Fanka BB :)
A to francano ja mialam kilka dni bole i franca o dzien za szybko przyszla, z tym, ze u mnie owu byla 13 dc wiec zobacz jaka madra jak se faze luealna wyliczyla hahah
Mi gin na usg w 13dc zobaczył, że ovu była... dzisiaj mam 31dc...
Will see ;p
CzarnaMadzia
Moderatorka
Lyara... tak sobie czytam Twoje posty i dochodzę do wniosku że masz racje...
Dziecko nie powinno być z Tobą... Bo to Ty uciekłaś od męża i dziecka dla egoistycznego dupka, który będzie robił z siebie sierotę, zwalał wszystkie swoje problemy na trudne dzieciństwo i kto wie na co jeszcze, żeby tylko pograć.
On jest małym dzieckiem który potrzebuje mamy która mu upierze, umyje , przytuli kiedy ma na to ochote i kocha zupełnie bezwarunkowo...
Z tego co piszesz Twój maż to złoty gość...Dzięki Bogu że Twoja córka ma takiego tatę.
Tylko proszę, nie pisz że Ci zależy i oddałabyś za nią życie... skoro sama piszesz że tylko dzwoniłaś do niej... dość często.
Zastanów się poważnie nad tym czy warto starać się o kolejne dziecko skoro jedno w tym momencie masz przy sobie - swojego "faceta".
Pewnie dalej ze sobą będziecie, toksyczne związki zawsze będą trwały latami... tylko nie wiem czemu chcesz kolejnemu dziecku szykować powtórkę z rozrywki. Bo Ty pewnie jak tylko pojawi się dziecko i związana z tym masa obowiązków i rutyna dnia codziennego ( pewnie samotna, bo Twój facet nadal będzie ślęczał nad kompem) znowu uciekniesz do kolejnego narzeczonego a Twój obecny partner dzieckiem się raczej nie zaopiekuje, bo sam sobą nie jest w stanie. Górnolotne teksty typu "chce sobie sama udowodnić że jestem dobra mama" - nie trafiaja do mnie. Udowodnij lepiej swojej córce że jesteś dobra mama a nie kolejnemu dziecku... czy sobie.
Dziecko nie powinno być z Tobą... Bo to Ty uciekłaś od męża i dziecka dla egoistycznego dupka, który będzie robił z siebie sierotę, zwalał wszystkie swoje problemy na trudne dzieciństwo i kto wie na co jeszcze, żeby tylko pograć.
On jest małym dzieckiem który potrzebuje mamy która mu upierze, umyje , przytuli kiedy ma na to ochote i kocha zupełnie bezwarunkowo...
Z tego co piszesz Twój maż to złoty gość...Dzięki Bogu że Twoja córka ma takiego tatę.
Tylko proszę, nie pisz że Ci zależy i oddałabyś za nią życie... skoro sama piszesz że tylko dzwoniłaś do niej... dość często.
Zastanów się poważnie nad tym czy warto starać się o kolejne dziecko skoro jedno w tym momencie masz przy sobie - swojego "faceta".
Pewnie dalej ze sobą będziecie, toksyczne związki zawsze będą trwały latami... tylko nie wiem czemu chcesz kolejnemu dziecku szykować powtórkę z rozrywki. Bo Ty pewnie jak tylko pojawi się dziecko i związana z tym masa obowiązków i rutyna dnia codziennego ( pewnie samotna, bo Twój facet nadal będzie ślęczał nad kompem) znowu uciekniesz do kolejnego narzeczonego a Twój obecny partner dzieckiem się raczej nie zaopiekuje, bo sam sobą nie jest w stanie. Górnolotne teksty typu "chce sobie sama udowodnić że jestem dobra mama" - nie trafiaja do mnie. Udowodnij lepiej swojej córce że jesteś dobra mama a nie kolejnemu dziecku... czy sobie.
Lyara ja tego tez nie rozumiem. Znam wiele samotnych matek,ktore dostaly w dupe, ale dla dzieci spiely cztery litery i pomimo tego, ze nie jest latwo pracuja, zajmuja sie dzieckiem i daja rade. Ja mojemu powiedzialam, ze jezeli cokolwiek kiedykolwiek miedzy nami nie wyjdzie (tfu tfu) dzieci beda ze mna bo NIE WYOBRAZAM SOBIE ZYCIA bez Filipa no i teraz maluszka w brzuszku.
Zajdziesz w ciaze i co pomysli Twoja corka? Mnie nie chcialas, a masz drugie dziecko? A z tego co pisalas nie masz z nia za bardzo kontaktu. Nie pojmuje .. nawet jakby sad zatwierdzil, ze dzieci zostaja z ojcem robilabym wszystko, zeby sie z nimi jak najczesciej widziec.
Zajdziesz w ciaze i co pomysli Twoja corka? Mnie nie chcialas, a masz drugie dziecko? A z tego co pisalas nie masz z nia za bardzo kontaktu. Nie pojmuje .. nawet jakby sad zatwierdzil, ze dzieci zostaja z ojcem robilabym wszystko, zeby sie z nimi jak najczesciej widziec.
u mnie castagnus wplynal ladnie na cere, co do reszty to sie nie znamA tak btw czy duphaston, albo inofem, mogą pogorszyc cerę? Wszędzie czytam, że polepszaja, a u mnie odwrotnie...?
Normalnie ja to mam szczęście ;p
kate2288
No właśnie, i takie opinie cały czas słyszę... A mnie wysypalo jakbym się cofnęla w czasie o kilkanaście lat ;p normalnie jak jakaś gorąca 16stkau mnie castagnus wplynal ladnie na cere, co do reszty to sie nie znam
wiesz to sa jednak zmiany hormonalne i nie dziw sie, ze leki tak dzialaja, a jakies bole cos tam po nich masz?No właśnie, i takie opinie cały czas słyszę... A mnie wysypalo jakbym się cofnęla w czasie o kilkanaście lat ;p normalnie jak jakaś gorąca 16stka
reklama
kate2288
Na początku miałam mdłości i zawroty głowy, ale to podobno normalne po duphastonie, później, jak odstawiłam to bóle podrzusza na granicy mojej wytrzymałości, no i trochę mnie piersi bolą... czyli ogólnie jest super fajnie
Ale czego się nie robi...
Ale czego się nie robi...