Kocham go... on ma duzo problemow... niewiele mu sie chce. Cale zycie przy komputerze tylko gry a teraz dorosle zycie go przerasta. Mowi ze za np 8 mcy zaczniemy jak schudne bo wtedy bd latwiej bo on nie chce zadnego poronienia czy problemow ze wzgledu na wage
reklama
lenaka
Fanka BB :)
Ja pierdole... Jestem za cienka w uszach żeby rozkminiać tą popapraną sytuację. Ja pasuję. Lyara to Twoje życie nikt go za Ciebie nie przeżyje, bierz los w swoje ręce i działaj.Kocham go... on ma duzo problemow... niewiele mu sie chce. Cale zycie przy komputerze tylko gry a teraz dorosle zycie go przerasta. Mowi ze za np 8 mcy zaczniemy jak schudne bo wtedy bd latwiej bo on nie chce zadnego poronienia czy problemow ze wzgledu na wage
Lyara ty poprostu jestes w niego zaslepiona.
Cale zycie przy komputerzea to juz czas najwyzszy pomyslec o założeniu rodziny a nie jakies bajki wymysla ...
Kobieto sama wiesz co jest dla ciebie najlepsze !
Cale zycie przy komputerzea to juz czas najwyzszy pomyslec o założeniu rodziny a nie jakies bajki wymysla ...
Kobieto sama wiesz co jest dla ciebie najlepsze !
Lyara zastanów się nad przyszłością z nim .
On potrzebuje kobiety , towarzyszki , przyjaciółki na zycie czy gosposi , bo ja widzę że on bardziej rozmawia ze swoja siostrą wiec może z nią założyć rodzinę bo dla mnie to jest jakiś chory układ , można mieć dobre kontakty z rodzeństwem ale nie żeby ktoś wnikał w wasze prywatne sprawy i decydował za was . A on jak taki komputerowiec to może niech sobie siedzi z tymi swoimi grami ale bez ciebie , spierdzielaj puki masz jeszcze czas i nie poświęcaj dla niego swojego pięknego życia bo jest tylko jedno .
A moze on się boi ze dziecko bedzie mu przeszkadzało w grach .
On potrzebuje kobiety , towarzyszki , przyjaciółki na zycie czy gosposi , bo ja widzę że on bardziej rozmawia ze swoja siostrą wiec może z nią założyć rodzinę bo dla mnie to jest jakiś chory układ , można mieć dobre kontakty z rodzeństwem ale nie żeby ktoś wnikał w wasze prywatne sprawy i decydował za was . A on jak taki komputerowiec to może niech sobie siedzi z tymi swoimi grami ale bez ciebie , spierdzielaj puki masz jeszcze czas i nie poświęcaj dla niego swojego pięknego życia bo jest tylko jedno .
A moze on się boi ze dziecko bedzie mu przeszkadzało w grach .
Ostatnia edycja:
Ale jak nie masz dokąd ?Nie mam dokad... nawet jakbym chciala. On chyba sam nie wie czego chce od zycia...
Pracujesz ?
Wynająć coś sam dla ciebie ,
Albo do rodziny na jakiś czas lub przyjaciół .
No ja nie wiem lyara sama musisz podjąć decyzje , chyba wiesz co jest dla ciebie najlepsze i jakiego ojca chcesz dla swoich dzieci . Bo z takim facetem całe zycie bedziesz musiał brać problemy sama na swoje własne barki teraz jest ok ale jak przyjdą dzieci .
EM Ka
Fanka BB :)
Sojna strasznie mi przykro - tulę :*
Pati Tobie gratuluje serdecznie .
Lenaka co do detektorów to mowia ze dopiero od 16 tc łapie ale ja słuchałam dużo dużo wczesniej nie wiem czy nie koło 9/10 tc ale jak juz miałam potwierdzone serduszko na usg/ a to wlanie ze strachu bo mi w 1 ciazy przestawało bic u mojego Aniołka .
A miałam ten
Link do: DETEKTOR TĘTNA PŁODU ANGELSOUNDS JPD-100S KTG ŻEL
Lyara mogę sie domyślać jaki smutek i żal czujesz ale chyba warto docenić ze przyznał sie ze nie jest gotowy i dać mu chwile abyście obydwoje mogli czerpać radość z posiadania dziecka ?
Ok czytam tez resztę Twojej wypowiedzi , chyba faktycznie powinniście porozmawiać na spokojnie o tym i wspólnie ustalić drogę działania . Ale z tego co piszesz skoro on Nie ogarnia siebie to tylko byś sie frustrowała jakbyście mieli razem dziecko bo pewnie wolałby siedzieć na kompie niz sie mim zajmować - mogę sie mylić - ale wiem jak dziewczyny ktore maja dzieci i taka sytuacja cierpią nad tym.
Pati Tobie gratuluje serdecznie .
Lenaka co do detektorów to mowia ze dopiero od 16 tc łapie ale ja słuchałam dużo dużo wczesniej nie wiem czy nie koło 9/10 tc ale jak juz miałam potwierdzone serduszko na usg/ a to wlanie ze strachu bo mi w 1 ciazy przestawało bic u mojego Aniołka .
A miałam ten
Link do: DETEKTOR TĘTNA PŁODU ANGELSOUNDS JPD-100S KTG ŻEL
Lyara mogę sie domyślać jaki smutek i żal czujesz ale chyba warto docenić ze przyznał sie ze nie jest gotowy i dać mu chwile abyście obydwoje mogli czerpać radość z posiadania dziecka ?
Ok czytam tez resztę Twojej wypowiedzi , chyba faktycznie powinniście porozmawiać na spokojnie o tym i wspólnie ustalić drogę działania . Ale z tego co piszesz skoro on Nie ogarnia siebie to tylko byś sie frustrowała jakbyście mieli razem dziecko bo pewnie wolałby siedzieć na kompie niz sie mim zajmować - mogę sie mylić - ale wiem jak dziewczyny ktore maja dzieci i taka sytuacja cierpią nad tym.
anik.
Mama Krzysia :)
Lyara przykro mi...
Ale zgadzam się z dziewczynami. Facet zachował się jak dupek. Zdecydował za was oboje po konsultacji z siostra. Mnie by trafiło chyba. Jestem bardzo przeczulona na takim punkcie. I faktycznie wolałabym się zastanowić czy chce mieć dziecko z kimś takim jak on... zachowuje się nieodpowiedzialnie chwilami
Witajcie.
Za mną intensywny weekend. Wczoraj M.wyciagnal mnie na romantyczny obiad i zakupy. Nie pytajcie ile na siebie wydałam... ale to było "na poprawę nastroju bo zasłużyłam po tym co przeszlam". Mimo, że czasami mnie potrafi zagotować to jednak kochany facet. Dzisiaj ogarnęlismy w mieszkaniu, odebralismy Krzysia od babci i teraz oglądamy serial.
Ale zgadzam się z dziewczynami. Facet zachował się jak dupek. Zdecydował za was oboje po konsultacji z siostra. Mnie by trafiło chyba. Jestem bardzo przeczulona na takim punkcie. I faktycznie wolałabym się zastanowić czy chce mieć dziecko z kimś takim jak on... zachowuje się nieodpowiedzialnie chwilami
Witajcie.
Za mną intensywny weekend. Wczoraj M.wyciagnal mnie na romantyczny obiad i zakupy. Nie pytajcie ile na siebie wydałam... ale to było "na poprawę nastroju bo zasłużyłam po tym co przeszlam". Mimo, że czasami mnie potrafi zagotować to jednak kochany facet. Dzisiaj ogarnęlismy w mieszkaniu, odebralismy Krzysia od babci i teraz oglądamy serial.
Siedze na l4. Nie utrzymam sie sama nie mam rodziny u ktorej mialabym wsparcie. Gdyby nie komp.miedzy nami byloby cudownie. Kocham go ale brak mi sil do walki. Dalam mu do poczytania posty. Zapytal po pierwszym czy jestem az taka tepa .
reklama