reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Lenaka ale Ty masz strasznie duza ta bete, chyba ze ja zle patrze. Ktory to tydzien?
Dziś kochana zaczęłam 9 tc ten najgorszy dla mnie i dlatego dodatkowo tak świruję ale mam złe przeczucie.
Sama nie wiem w porównaniu do tej sprzed tygodnia to chyba za wolno rośnie bo było 52285,63. Ja zwariuję zanim urodzę.

Załączniki

• 1456074405219.jpg
    1456074405219.jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 71
reklama
Na moje oko dobrze, nie stresuj sie;)
Normalnie to bym sobie walnęła drina z tych nerwów i wypalila kilka papierosów do kompletu a teraz to nie wiem co zrobić. Popłakałam sobie, nakrzyczalam na męża i trochę stres już jest mniejszy. Ale nie mogę się ciągle drzeć na niego :) jak nie wytrzymam to pojadę jutro do lekarza. Na dodatek to całkiem dobrze się dziś czuję i to też doprowadza mnie do obłędu wrrrrrrr wariatka i panikara no ale nic z tym nie zrobię dopóki nie upewnię się że jest ok.

Lenaka im ciaza starsza tym beta wolniej rosnie.
Jak sie martwisz to dla swietego spokoju mozesz jechac na ip. Ale takie czeste usg tez chyba nie jest dobre.
Chociaz u nas na watku immunologicznym dziewczyny co tydzien lataly na usg bo tez sie baly.

Lenaka - kochana moja, dobrze będzie :) :* jeśli dobrze się czujesz, to jest bardzo dobry znak! ;) jak zauważyłaś w tych normach po pewnych tygodniach beta zaczyna spadać... więc tak jak rośnie bardzo szybko w pierwszych tygodniach, tak potem zaczyna zwalniać przyrost i to jest całkowicie normalne ;) jeśli chcesz się uspokoić, to idź na usg i posłuchaj serduszka, będziesz spokojniejsza :)

Lenaka im ciaza starsza tym beta wolniej rosnie.
Jak sie martwisz to dla swietego spokoju mozesz jechac na ip. Ale takie czeste usg tez chyba nie jest dobre.
Chociaz u nas na watku immunologicznym dziewczyny co tydzien lataly na usg bo tez sie baly.
Oprócz mojej histerii to nie dzieje się nic strasznego więc nie ma sensu, zresztą szpital mnie jeszcze bardziej przeraża i wpedza w większą panikę. Żadnych plamień, dziwnych bóli no nie ma z czym na ip.
Jak ogarnę tą swoją panikę to nawet jutro bym nie jechała do lekarza tylko jeszcze ten tydzień do umówionej wizyty poczekała. Też nie chcę męczyć maluszka co tydzień usg niby krzywdy nie zrobi ale lepiej nie nadużywać.
Nienawidzę tego 9 tc tak bardzo się boję.
Dziękuję skarbie za pomoc :-*

Lenaka - kochana moja, dobrze będzie :) :* jeśli dobrze się czujesz, to jest bardzo dobry znak! ;) jak zauważyłaś w tych normach po pewnych tygodniach beta zaczyna spadać... więc tak jak rośnie bardzo szybko w pierwszych tygodniach, tak potem zaczyna zwalniać przyrost i to jest całkowicie normalne ;) jeśli chcesz się uspokoić, to idź na usg i posłuchaj serduszka, będziesz spokojniejsza :)
W teorii to ja to wiem ale jak analizuje na moim przypadku to jedna wielka panika i widmo zła. Zobaczymy jutro czy się ogarnę czy jednak będę musiała dla spokoju pojechać na usg. Dziękuję :*

Lenaka - ja mam początek pierwszej ciąży i jestem przerażona, bo mam wrażenie, ze zaraz dostanę @... a termin dopiero na wtorek... pewnie koło piątku dopiero odetchnę... jutro idę na betę i zobaczę co tam się dzieje :) może to mnie trochę uspokoi :)

reklama
Lenaka - ja mam początek pierwszej ciąży i jestem przerażona, bo mam wrażenie, ze zaraz dostanę @... a termin dopiero na wtorek... pewnie koło piątku dopiero odetchnę... jutro idę na betę i zobaczę co tam się dzieje :) może to mnie trochę uspokoi :)
Trzymam kciuki kochana &&&&&&, żadna @ się nie pojawi. :)

Do góry