reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Okazało się że nie było ok, lekarz powiedział że beta rosła a tak naprawdę mi spadła... Nie wiem jak to możliwe że zrobił coś takiego, paranoja
Co za lekarz !!!
A nie miałaś usg w szpitalu ?

A skad wiesz że poroniłaś dostałas krwawienia ?

Który to był tydzień ?

Ostatnia edycja:
Miałam usg, podobno widział tam zarysujacy się pęcherzyk... Tak, w nocy zaczęłam krwawic, to był 6 tydzień

Myszki moje drogie nikt dziś nie testuje? Może jakieś tłuste dwie krechy w ten ponury dzień. Co skarbulki słychać? Dołączyłam do październikówek ale tęsknię za Wami i ciągle podglądam.
Dziś byłam w laboratorium robiłam różne badania zlecone przez gina przy okazji zrobiłam też i bhcg i nie podoba mi się ten wynik
Coś chujowo przyrasta i chyba nie będzie dobrze. Już mam takie nerwy że jestem o krok od podróży na ip.
Słoneczka pozwolę sobie wrzucić te wyniki które już mam, wiem że są tu takie zawodniczki co jednym spojrzeniem je zinterpretują i na to po cichu liczę.
Buziaki :*

Załączniki

• 1456071467419.jpg
    1456071467419.jpg
    48,4 KB · Wyświetleń: 68
  • 1456071481721.jpg
    1456071481721.jpg
    58,6 KB · Wyświetleń: 63
  • 1456071490064.jpg
    1456071490064.jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 68
Lenaka - według tych norm powinno być wszystko w porządku ;) im później w ciazy to z tego co mi się wydaje, ten hormon wolniej przerasta ;) ja robiłam wczoraj test i wyszły dwie krechy, ale u mnie dopiero 4 tydzień ;) jutro jadę na betę na potwierdzenie i będę wiedziała co dalej ;) termin mi wychodZi między 31.10 a 2.11 wg OM ;) więc może się tam do was wybiorę na październik ;)

reklama
Do góry