lenaka
Fanka BB :)
Na pewno zapytam dziękuję :-*Lenaka popytaj na watkach baby boom, dziewczyny napewno cos o tym napisza.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na pewno zapytam dziękuję :-*Lenaka popytaj na watkach baby boom, dziewczyny napewno cos o tym napisza.
A co lekarze teraz mówią ?Tak, w nocy
Nienawidzę tego 9 tc tak bardzo się boję.
Po tym jak pierwszą ciąże straciłam po swoim weselu, będąc w ciąży z Oliwką nie poszłam na wesele do koleżanki bo się bałam i wczoraj też się złapałam na myśleniu że "mam nadzieję że żadnych wesel nie będzie jak już zajdę w ciąże"Lenaka strach to juz Ci zostanie chyba na zawsze. Wszystko bedzie dobrze!
Dziękuję kochanaPo tym jak pierwszą ciąże straciłam po swoim weselu, będąc w ciąży z Oliwką nie poszłam na wesele do koleżanki bo się bałam i wczoraj też się złapałam na myśleniu że "mam nadzieję że żadnych wesel nie będzie jak już zajdę w ciąże"
Strach i paranoja zostaje, tylko ważne żeby naszym życiem nie żądziło za bardzo.
Lenaka, trzymam kciuki.
A ja się pochwalę że dziś rozpoczęliśmy staranka (A., po tłumaczeniach jak moje cykle wyglądają stwierdził że nie ma sensu jednak czekać do pierwszego marca) A mojej owu nie widać narazie na horyzoncie.
Lyara a dlaczego tylko on o tym decyduje , prEciez to powinna być wasza decyzja a nie tylko jednej osoby !! PrEciez on nigdy może być nie gotowy albo wtedy bedzie gotowy kiedy może być za póżno albo mogą być większe problemy a ty dlaczego się poddałaś jego decyzji ?Hej chcialam sie z wami pozegnac... wlasnie siedze upijam sie i rycze. Uslyszalam od mojego narzeczonego ze nie bedziemy sie starac o dziecko dla mojego dobra... i ze da mi znac jak bedzie chcial. Bo on nie jest gotowy. Kur.... odebral mi jednym zdaniem wszystko trzymajcie sie. Trzymam za was wszystkie kciuki zeby kazda z was tulila w ramionach malenstwo. Mi nie bedzie dane. Dziekuje wam za wszystko,za cale wsparcie jakie od was dostalam. Jestescie wspanialymi osobami i zaslugujecie pewnie bardziej niz ja by byc mama.
Z jednej strony dobrze jakbyś się ogarnęła i troszke zrzuciła jak to ma być dla twojego zdrowia ja też dostałam kilka lat temu od lekarza nakaz schudnięcia bo mam problemy z PCO i tarczyca . Ale wiesz co taki komunikat od swojego Partnera mi się nie podoba co to znaczy " jak będę chciał " on nie powiedział jak bedziesz się Lepiej czuła czy bedziesz zdrowsza to zaczniemy znów tylko jak on bedzie chciał a to już jest nie ok . Ja to tak rozumię.Bo ja mam sie leczyc i schudnac i to dla mojego dobra. Nie nie bylo rozmowy byl komunikat ze jak bede chcial to dam ci znac. Bo za rok bedzie lepiej i wtedy zaczniemy jak schudne jak wylecze hashi... kur.... to nie jest moja wina! Czy grubsza kobieta nie ma prawa do bycia mama?