reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Nienawidzę tego 9 tc tak bardzo się boję.

Lenaka strach to juz Ci zostanie chyba na zawsze. Wszystko bedzie dobrze!
Po tym jak pierwszą ciąże straciłam po swoim weselu, będąc w ciąży z Oliwką nie poszłam na wesele do koleżanki bo się bałam i wczoraj też się złapałam na myśleniu że "mam nadzieję że żadnych wesel nie będzie jak już zajdę w ciąże"
Strach i paranoja zostaje, tylko ważne żeby naszym życiem nie żądziło za bardzo.
Lenaka, trzymam kciuki.

A ja się pochwalę że dziś rozpoczęliśmy staranka (A., po tłumaczeniach jak moje cykle wyglądają stwierdził że nie ma sensu jednak czekać do pierwszego marca) A mojej owu nie widać narazie na horyzoncie.

Po tym jak pierwszą ciąże straciłam po swoim weselu, będąc w ciąży z Oliwką nie poszłam na wesele do koleżanki bo się bałam i wczoraj też się złapałam na myśleniu że "mam nadzieję że żadnych wesel nie będzie jak już zajdę w ciąże"
Strach i paranoja zostaje, tylko ważne żeby naszym życiem nie żądziło za bardzo.
Lenaka, trzymam kciuki.

A ja się pochwalę że dziś rozpoczęliśmy staranka (A., po tłumaczeniach jak moje cykle wyglądają stwierdził że nie ma sensu jednak czekać do pierwszego marca) A mojej owu nie widać narazie na horyzoncie.
Dziękuję kochana :)
Gratulacje :D zatem samych przyjemności ze staranek i szybkich sukcesów. Trzymam mocno kciuki:):):)

Hej chcialam sie z wami pozegnac... wlasnie siedze upijam sie i rycze. Uslyszalam od mojego narzeczonego ze nie bedziemy sie starac o dziecko dla mojego dobra... i ze da mi znac jak bedzie chcial. Bo on nie jest gotowy. Kur.... odebral mi jednym zdaniem wszystko :( trzymajcie sie. Trzymam za was wszystkie kciuki zeby kazda z was tulila w ramionach malenstwo. Mi nie bedzie dane. Dziekuje wam za wszystko,za cale wsparcie jakie od was dostalam. Jestescie wspanialymi osobami i zaslugujecie pewnie bardziej niz ja by byc mama.

Lyara glowa do gory. Sa tu laski ktorym faceci mowili to samo a za miesiav czy dwa zmieniali zdanie. Dla facetow to tez duza presja, a jak sie nie udaje to juz wogole. Wiem po swoim co sie dzialo jak kolejny cykl byl stracony, ja ryczalam a on sie nie.odzywal ale widzialam ze cierpi nie mniej niz ja.
Mam nadzieje ze twoj tez zmieni zdanie. Bedzie dobrze

Hej chcialam sie z wami pozegnac... wlasnie siedze upijam sie i rycze. Uslyszalam od mojego narzeczonego ze nie bedziemy sie starac o dziecko dla mojego dobra... i ze da mi znac jak bedzie chcial. Bo on nie jest gotowy. Kur.... odebral mi jednym zdaniem wszystko :( trzymajcie sie. Trzymam za was wszystkie kciuki zeby kazda z was tulila w ramionach malenstwo. Mi nie bedzie dane. Dziekuje wam za wszystko,za cale wsparcie jakie od was dostalam. Jestescie wspanialymi osobami i zaslugujecie pewnie bardziej niz ja by byc mama.
Lyara a dlaczego tylko on o tym decyduje , prEciez to powinna być wasza decyzja a nie tylko jednej osoby !! PrEciez on nigdy może być nie gotowy albo wtedy bedzie gotowy kiedy może być za póżno albo mogą być większe problemy a ty dlaczego się poddałaś jego decyzji ?

Albo po prostu teraz tak gada a pózniej zmieni decyzje . Pogadaj z nim konkretnie

Bo ja mam sie leczyc i schudnac i to dla mojego dobra. Nie nie bylo rozmowy byl komunikat ze jak bede chcial to dam ci znac. Bo za rok bedzie lepiej i wtedy zaczniemy jak schudne jak wylecze hashi... kur.... to nie jest moja wina! Czy grubsza kobieta nie ma prawa do bycia mama?

Najchetniej teraz to bym mu pieklo na ziemi urzadzila! Zapytalam czemu sam podjal taka decyzje to uznal ze myslal ze jego siostra mnie przekonala bo powiedziala ze jak jeszcze w ciazy utyje to nie dam sobie rady :(

reklama
Bo ja mam sie leczyc i schudnac i to dla mojego dobra. Nie nie bylo rozmowy byl komunikat ze jak bede chcial to dam ci znac. Bo za rok bedzie lepiej i wtedy zaczniemy jak schudne jak wylecze hashi... kur.... to nie jest moja wina! Czy grubsza kobieta nie ma prawa do bycia mama?
Z jednej strony dobrze jakbyś się ogarnęła i troszke zrzuciła jak to ma być dla twojego zdrowia ja też dostałam kilka lat temu od lekarza nakaz schudnięcia bo mam problemy z PCO i tarczyca . Ale wiesz co taki komunikat od swojego Partnera mi się nie podoba co to znaczy " jak będę chciał " on nie powiedział jak bedziesz się Lepiej czuła czy bedziesz zdrowsza to zaczniemy znów tylko jak on bedzie chciał a to już jest nie ok . Ja to tak rozumię.

A matka masz prawo być i nikt ci tego prawa nie zabierze ;)

Do góry