anik.
Mama Krzysia :)
No dokladnie tak to wygląda właśnie.tak, ale wiesz jak to rodzice a co ja z dzieckiem zrobie, musze isc do pracy itp i sie chyba przedszkolanki lituja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No dokladnie tak to wygląda właśnie.tak, ale wiesz jak to rodzice a co ja z dzieckiem zrobie, musze isc do pracy itp i sie chyba przedszkolanki lituja
Oczywiscie ze tak u mnie było dopiero ciś widać w 5 tygodniu no ale to zależy od wieku ciazy o od kobietySojnabig dobrze, że nie czekalas i od razu pojechalas do szpitala. Będzie dobrze tylko się nie stresuj. I na zwolnienie koniecznie, odpoczywać
Dziewczyny czy możliwe jest żeby mniej więcej 3 tygodnie po zaplodnieniu na usg nie było nic jeszcze widać? Bo rano wypilam kawę i prawie ją oddałam. Teraz mnie muli w żołądku i mam uderzenia gorąca jak przy menopauzie... Ciąży bym nie podejrzewałam bo byłam na usg i nic lekarz nie mówił. Może to stres albo przemęczenie mnie tak zmogło.
i potem reszta dzieci lapie wszystko i musza naprawde zostac w domu bo jest angina i wtedy juz rodzice musza kombinować co zrobic z dzieckiemNo dokladnie tak to wygląda właśnie.
ja jednak obstawiam ciążeWiosenne, tak mi się marzy ciepło i słońce
Ale jeszcze przejdę się do lab zrobić morfologie, może to anemia
jak juz sie bedziesz kłuła, to moze beta? jesli dobrze zrozumialam, to owu bylo 3 tyg temu?...Bertha mogłabym być ale chyba to jednak nie to
Poczekam do @ to będzie wiadomo, a morfologia nie zaszkodzi jak zrobię
my w poprzednim( 6 cyklu naszych staran) też codziennie- nic nie wyszło, więc w tym cyklu daruje sobie zmuszanie się,bo nie wierzę,że komuś może się chcieć codziennie ..a ja sie wczoraj wkurzyłam a mojego miao byc codziennie w dniaxch płodnych a on wielce zmęczony... ehhh
powiem Wam ze czasami mi sie odechciewa wszystkiego jak mam tak walczyć...
to ile Ci sie juz dokladnie spoznia?Bertha mogłabym być ale chyba to jednak nie to
Poczekam do @ to będzie wiadomo, a morfologia nie zaszkodzi jak zrobię
zmuszanie najgorsze, potem on zacznie sie buntowac i nic nie bedziea ja sie wczoraj wkurzyłam a mojego miao byc codziennie w dniaxch płodnych a on wielce zmęczony... ehhh
powiem Wam ze czasami mi sie odechciewa wszystkiego jak mam tak walczyć...