reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

zmuszanie najgorsze, potem on zacznie sie buntowac i nic nie bedzie
tzn. ustaliliśmy na poczatklu cyklu ze w tych dniach msimy sie postarac codziennie, wiec zmuszania nie było, jak mi powiedizał ze jest zmęczony to odpuściłam totalnie i nie zmuszałam ale inaczej sie umawialismy, byłam zawiedziona troche

reklama
to ile Ci sie juz dokladnie spoznia?

Mi się nie spóźnia :D jeszcze :)
@ dostałam za szybko o dwa dni, 31stycznia ale dziwną taką dwudniową. I byłam wtedy na usg, lekarz powiedział że jest wszystko ok i tak dalej.
Teraz owu miałam w piątek, więc na ciążę za szybko. Ale tak czysto teoretycznie pomyślałam że to może wcale nie była @ ostatnio, jak mnie dziś na wymioty brało i cały czas mi gorąco.
Ok nie ważne... :D testuje 28 jakby co :p

a jesli Ty bys byla mega zmeczona to co?
to i tak bym dała rade.
jak sie czegos chce bardzo to wiesz...
ale trudno co zrobić, z pracy przyszedł o 17 wiec miał duzo czasu, a siedział przed TV i zaczał zasypiac o 22
juz wcale nie bede cisnąc, starac sie itp o! niech sie dzieje wola nieba

tzn. ustaliliśmy na poczatklu cyklu ze w tych dniach msimy sie postarac codziennie, wiec zmuszania nie było, jak mi powiedizał ze jest zmęczony to odpuściłam totalnie i nie zmuszałam ale inaczej sie umawialismy, byłam zawiedziona troche

W sumie ja to rozmumiem, że jesteś zawiedziona. Bo facet to może strzelać kiedy mu się podoba. A my jesteśmy płodne raptem 2-3 dni i jesteśmy w tym czasie się zmusić do czegoś a faceci nie.

to i tak bym dała rade.
jak sie czegos chce bardzo to wiesz...
ale trudno co zrobić, z pracy przyszedł o 17 wiec miał duzo czasu, a siedział przed TV i zaczał zasypiac o 22
juz wcale nie bede cisnąc, starac sie itp o! niech sie dzieje wola nieba
Ja nie lubię się kochać na siłę , jak nie mam ochoty lub jestem zmęczona to raczej tego nie robię i nie chcę pózniej mieć jakiś uprzedzeń do sexu . A jak moj M jest zmęczony to trż nie zmuszam go . Wszystko w swoim czasie. Ale przeważnie jak ja mam ochotę to moj M także . Coco jumbo i do przodu ha h .

MałaCzarna nastepny cykl jest twoj ;)

Pisałam wam że zostawiłam pracę to są moje ostatnie 2 tygodnie !!! Crazy ja ;)

Ostatnia edycja:
W sumie ja to rozmumiem, że jesteś zawiedziona. Bo facet to może strzelać kiedy mu się podoba. A my jesteśmy płodne raptem 2-3 dni i jesteśmy w tym czasie się zmusić do czegoś a faceci nie.
dokładnie. zwłaszcza ze ovu zawsze wyliczał mi owu w 18 dc a wczoraj był 17 dc

A podobno .. :)

Załączniki

• 1361209182_orhocn_600.jpg
    1361209182_orhocn_600.jpg
    66,8 KB · Wyświetleń: 59
Ja nie lubię się kochać na siłę , jak nie mam ochoty lub jestem zmęczona to raczej tego nie robię i nie chcę pózniej mieć jakiś uprzedzeń do sexu . A jak moj M jest zmęczony to trż nie zmuszam go . Wszystko w swoim czasie
i naczej jest jak staram sie juz rok i mam 29 lat

reklama
Mi się nie spóźnia :D jeszcze :)
@ dostałam za szybko o dwa dni, 31stycznia ale dziwną taką dwudniową. I byłam wtedy na usg, lekarz powiedział że jest wszystko ok i tak dalej.
Teraz owu miałam w piątek, więc na ciążę za szybko. Ale tak czysto teoretycznie pomyślałam że to może wcale nie była @ ostatnio, jak mnie dziś na wymioty brało i cały czas mi gorąco.
Ok nie ważne... :D testuje 28 jakby co :p
aha takie buty, bo sie pogubilam, bo niewyraznie tlumaczylas i sadzilam, ze mialas juz dawno @

Do góry