Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to ja nie wiem co moze Ci byc, moze jakies przesilenieLux nie, ale raczej nigdy tak mi się nie zdarzyło
no to ja nie wiem co moze Ci byc, moze jakies przesilenie
no mojej szwagierce aniemia wyszla, ciagle byla zmeczona i lekarka ja pokierowala na badania i ma zestaw lekow i witaminWiosenne, tak mi się marzy ciepło i słońce
Ale jeszcze przejdę się do lab zrobić morfologie, może to anemia
biedulek, mocny ma ten kaszel?Hej.
Znowu zaczynam budzić się o normalnych porach...
Młody mi kaszle, w piątek trzeba będzie iść na kontrolę z nim. Ma mokry kaszel i zatkany nos. Biedny. Juz nie wiem.jak mu ten nos oczyścić.
a choruje na cos np astme czy zdrowiutki? moze z przedszkola to przynioslNawet nie. Nie kaszle często ale z suchego przeszło mu właśnie w mokry.
I nosek zatkany...
No z przedszkola. Większość dzieciaków chora. Lekarka mówiła, że taki wirus panuje teraza choruje na cos np astme czy zdrowiutki? moze z przedszkola to przyniosl