reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ja mam 30 i zero dzieci ;( . Jak w tym roku się nie uda i bede miała ten sam problem ze poronię to przysięgam spierdzielam na księżyc i nie wiem kiedy wrócę ohhh biedne my .
Tylko miszę kupić rakietę !!!!
Bardzo mi przykro .. pomodlę się, żeby 2016 był TYM rokiem! :)

to i tak bym dała rade.
jak sie czegos chce bardzo to wiesz...
ale trudno co zrobić, z pracy przyszedł o 17 wiec miał duzo czasu, a siedział przed TV i zaczał zasypiac o 22
juz wcale nie bede cisnąc, starac sie itp o! niech sie dzieje wola nieba
a moze ma dosc? porozmawiaj z nim! moze go to meczy? moze czuje sie jak robot?

a tak na serio to w styczniu robimy badania jak naprawde nie bedziemy mogli miec dzieci to adopcja.

wczoraj moj mąz tak super bawiłsie ze swoja bratanica, głaskał ja po brzuchu nosił rozsmieszał ekstra :)

a moze ma dosc? porozmawiaj z nim! moze go to meczy? moze czuje sie jak robot?
nie nie czuje sie jak robot, ale osoatnio smiał sie ze mam mu powiedziec kiedy mam płodne to bedzie mnie unikał hahha
noale xcóz począć jak trudno jest zajsc to nie ma innego wyjscia, wiadomo nikt nie lubi jak jest koniecznośc ale niestety nie ma innej rady

reklama
nie nie czuje sie jak robot, ale osoatnio smiał sie ze mam mu powiedziec kiedy mam płodne to bedzie mnie unikał hahha
noale xcóz począć jak trudno jest zajsc to nie ma innego wyjscia, wiadomo nikt nie lubi jak jest koniecznośc ale niestety nie ma innej rady
masakra, moze tak po trochu robi Ci na zlosc? co?

Do góry