reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Anik dobrze bedzie jak przeżyjesz swoją żałobę . Maz super ze staje na wysokości zadania ! A córeczka chodzi do przedszkola tak?

Martina na pewno sie uda kciuki ogromne !
My mamy synka. Tak, chodzi do przedszkola. Na czas mojego pobytu moja mama go wzięła do siebie - mąż mógł przy mnie być.
Dużo mi to dało. Był ze mną przed zabiegiem, w trakcie czekał i zaraz po był ze mną na sali. A synuś wraca do nas jutro.

reklama
Anik a to przepraszam ;) to fajny wiek i super ze juz masz jednego dzidzie zawsze inaczej sie to przezywa - choć przezywa zawsze .
I miło ze strony dziadków ze pomogli Wam w ten sposób ;)

Och Anik .. nawet nie wiesz jak mi przykro .. nie mam pojęcia co napisać, bo nic nie ukoi Twojego bólu .. trzymaj się dzielnie kochana !

hej ja bylam rano powtorzyc tsh, w prywatnym lab wiec placilam, bo nie usmiechalo mi sie czekac u rodzinnej po skierowanie

Anik trzymaj sie Kochana!

Witam dziewczynki ;)

Anik bedzie dobrze !!! To twoja pierwsza stracona ciąża ?
Nie poddawaj się , może po prostu był za słaby plemnik i nie dał rady utrzymać i rozwiać się dlatego było puste jajo .
A jak i ciebie z tarczyca robiłas jakies badania ?
Czy w ogole masz w planach zrobic jakieś badania ?

Lux ja też ide na sprawdzenie tarczycy w nastepnym tygodniu mam nadzieje że mi spadła :)

Witam dziewczynki ;)

Anik bedzie dobrze !!! To twoja pierwsza stracona ciąża ?
Nie poddawaj się , może po prostu był za słaby plemnik i nie dał rady utrzymać i rozwiać się dlatego było puste jajo .
A jak i ciebie z tarczyca robiłas jakies badania ?
Czy w ogole masz w planach zrobic jakieś badania ?

Lux ja też ide na sprawdzenie tarczycy w nastepnym tygodniu mam nadzieje że mi spadła :)
jesli u mnie wynik bedzie bez zmain to ide do endo, bez zartow

reklama
EM Ka nie szkodzi :) tez się ciesze, ze synuś juz jest. A rodzicom wdzięczna jestem - choćby za to, że dziś odpocząć mogłam.
Shiira, Luxuorius dziękuję :*
Ovli22 - mam już synka, a ta ciąża jest pierwszą, która straciłam. Na pewno będziemy się starać. Tarczyce badałam jest ok. Za 2 tygodnie jak będzie histopatologia to pójdę z wynikiem do lekarza i zobaczymy czy mi coś podpowie. Bo ja właściwie nie wiem od czego zacząć i co badać. W szpitalu mówili, że najprawdopodobniej nie ma żadnego większego problemu - bo tak po prostu się zdarza czasami.

Do góry