reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Anik dobrze bedzie jak przeżyjesz swoją żałobę . Maz super ze staje na wysokości zadania ! A córeczka chodzi do przedszkola tak?

Martina na pewno sie uda kciuki ogromne !
My mamy synka. Tak, chodzi do przedszkola. Na czas mojego pobytu moja mama go wzięła do siebie - mąż mógł przy mnie być.
Dużo mi to dało. Był ze mną przed zabiegiem, w trakcie czekał i zaraz po był ze mną na sali. A synuś wraca do nas jutro.

reklama
Anik a to przepraszam ;) to fajny wiek i super ze juz masz jednego dzidzie zawsze inaczej sie to przezywa - choć przezywa zawsze .
I miło ze strony dziadków ze pomogli Wam w ten sposób ;)

Och Anik .. nawet nie wiesz jak mi przykro .. nie mam pojęcia co napisać, bo nic nie ukoi Twojego bólu .. trzymaj się dzielnie kochana !

hej ja bylam rano powtorzyc tsh, w prywatnym lab wiec placilam, bo nie usmiechalo mi sie czekac u rodzinnej po skierowanie

Anik trzymaj sie Kochana!

Witam dziewczynki ;)

Anik bedzie dobrze !!! To twoja pierwsza stracona ciąża ?
Nie poddawaj się , może po prostu był za słaby plemnik i nie dał rady utrzymać i rozwiać się dlatego było puste jajo .
A jak i ciebie z tarczyca robiłas jakies badania ?
Czy w ogole masz w planach zrobic jakieś badania ?

Lux ja też ide na sprawdzenie tarczycy w nastepnym tygodniu mam nadzieje że mi spadła :)

Witam dziewczynki ;)

Anik bedzie dobrze !!! To twoja pierwsza stracona ciąża ?
Nie poddawaj się , może po prostu był za słaby plemnik i nie dał rady utrzymać i rozwiać się dlatego było puste jajo .
A jak i ciebie z tarczyca robiłas jakies badania ?
Czy w ogole masz w planach zrobic jakieś badania ?

Lux ja też ide na sprawdzenie tarczycy w nastepnym tygodniu mam nadzieje że mi spadła :)
jesli u mnie wynik bedzie bez zmain to ide do endo, bez zartow

reklama
EM Ka nie szkodzi :) tez się ciesze, ze synuś juz jest. A rodzicom wdzięczna jestem - choćby za to, że dziś odpocząć mogłam.
Shiira, Luxuorius dziękuję :*
Ovli22 - mam już synka, a ta ciąża jest pierwszą, która straciłam. Na pewno będziemy się starać. Tarczyce badałam jest ok. Za 2 tygodnie jak będzie histopatologia to pójdę z wynikiem do lekarza i zobaczymy czy mi coś podpowie. Bo ja właściwie nie wiem od czego zacząć i co badać. W szpitalu mówili, że najprawdopodobniej nie ma żadnego większego problemu - bo tak po prostu się zdarza czasami.

Do góry