Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiesz zawsze to tak jest, ze stazystka czy praktykantka to "gorszy gatunek" ze tak to okresleankamaz ale ile też taki żłobek kosztuje ?
Koleżanka płaci za żłobek prywatny 900 zł , więc jak ja bym poszła do pracy to zrobię 1200 zł - 900 zł to mi zostaje 300 zł , więc jedank wolę z córką zostać w domu i poświęcić jej czasu i również powymyslac jakieś zabawy itp .
Oczywiście w tym okresie zlobkowym
Lux no i może fajtycznie tak było , ugadane mieli za moimi plecami coś i bach rozwiązali ... ale było to było , wiem na pewno , że nigdy nie pójdę już do UP o jakąś prace bo mnie na stażu mega wykorzystywali
agnesis a ty farmaceutka jestes ?
jak tam Twoja cudowna slitasna kolezanka z pracy???Państwowy żłobek nie jest drogi. Tylko dzieci chorują często. Więc trzeba się liczyć ze zwolnieniami w pracy
Xbumx tak farmaceuta ze mnie
Martina taki mi przykro !!! Stracić ciaze w takim tygodniu !!! Straszne .