reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Lenkaka a to ekstra wiadomości. :-D A co powiedzieli na te plamienia? Dali Ci coś? Cudbie :-*
A kiedy miałaś ostatnia @ bo jak 7 tydz to powinnaś na Październik wskoczyć ;-)
Ale piękna fasolka.
Nie swiruj i chodź do nas na wątek :p czekamy na ciebie i jakby nie było jest tam miejsce dla każdej z nas/was :-)

Ruda haha no no :p

Lenkaka a to ekstra wiadomości. :-D A co powiedzieli na te plamienia? Dali Ci coś? Cudbie :-*
A kiedy miałaś ostatnia @ bo jak 7 tydz to powinnaś na Październik wskoczyć ;-)
Ale piękna fasolka.
Nie swiruj i chodź do nas na wątek :p czekamy na ciebie i jakby nie było jest tam miejsce dla każdej z nas/was :-)

Ruda haha no no :p

Dziękuję :* w sumie na plamienia mam dalej brać dupka tak jak sobie zaplanowałam 3x1 ale dziś miałam przyjąć dawkę 1x4 plus to co brałam wcześniej.
Z tym terminem to zależy jaki kalendarz i czy aplikacja bo niektóre mi liczą koniec września a inne październik, to i tak nie ważne. Ważne żeby urodzić zdrowe a kiedy to już nie istotne. A ostatnia @ tą normalną to miałam 27.12.2015 później to parodniowe lekkie plamienie od19.01-22.01. A zapłodnienie najprawdopodobniej 08.01-10.01. I wszystko się zgadza. Lekarz mówił że 5 tydzień od stosunku sądząc po wielkości z usg.
Ale zobaczcie tydzień po pobycie w górach robiłam badania i beta była na żałośnie niskim poziomie i testy jakoś trochę później też wychodziły negatywne. Jejku ten najgorszy czas oczekiwania mam już za sobą. Starałam się o dziecko i jestem zaskoczona taką ciążą. No wariatka :D

reklama
Do góry