reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Lenkaka a to ekstra wiadomości. :-D A co powiedzieli na te plamienia? Dali Ci coś? Cudbie :-*
A kiedy miałaś ostatnia @ bo jak 7 tydz to powinnaś na Październik wskoczyć ;-)
Ale piękna fasolka.
Nie swiruj i chodź do nas na wątek :p czekamy na ciebie i jakby nie było jest tam miejsce dla każdej z nas/was :-)

Ruda haha no no :p

Lenkaka a to ekstra wiadomości. :-D A co powiedzieli na te plamienia? Dali Ci coś? Cudbie :-*
A kiedy miałaś ostatnia @ bo jak 7 tydz to powinnaś na Październik wskoczyć ;-)
Ale piękna fasolka.
Nie swiruj i chodź do nas na wątek :p czekamy na ciebie i jakby nie było jest tam miejsce dla każdej z nas/was :-)

Ruda haha no no :p

Dziękuję :* w sumie na plamienia mam dalej brać dupka tak jak sobie zaplanowałam 3x1 ale dziś miałam przyjąć dawkę 1x4 plus to co brałam wcześniej.
Z tym terminem to zależy jaki kalendarz i czy aplikacja bo niektóre mi liczą koniec września a inne październik, to i tak nie ważne. Ważne żeby urodzić zdrowe a kiedy to już nie istotne. A ostatnia @ tą normalną to miałam 27.12.2015 później to parodniowe lekkie plamienie od19.01-22.01. A zapłodnienie najprawdopodobniej 08.01-10.01. I wszystko się zgadza. Lekarz mówił że 5 tydzień od stosunku sądząc po wielkości z usg.
Ale zobaczcie tydzień po pobycie w górach robiłam badania i beta była na żałośnie niskim poziomie i testy jakoś trochę później też wychodziły negatywne. Jejku ten najgorszy czas oczekiwania mam już za sobą. Starałam się o dziecko i jestem zaskoczona taką ciążą. No wariatka :D

reklama
Do góry