reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Lenaka z wypiekami na twarzy przeczytalam wszystko od deski do deski o Tobie !!! Do 17 byłam w pracy, wiec tyle godzin siedzialam w niepewnosci ... tylko wpadłam do domu, od razu bb :D moje ogromne gratulacje :* nawet nie wiesz jak się cieszę :) uglaskaj brzuszek ode mnie, teraz wszystko już będzie dobrze, kochana :*

Lyara .. ja też kompletnie nic nie widzę, sorry.

Sojnabig wyluzuj :) ciesz się z dwóch kreseczek i myśl pozytywnie :) nim sie obejrzysz będziesz wypoczywać na L4 :* co do papierosów .. Następnego dnia po ujrzeniu pozytywnego wyniku testu świadomie wypalilam swojego ostatniego papierosa. Nie odrzucilo mnie, ani nie ciągnęło. Powiedziałam sobie po prostu NIE PALĘ i nie palilam :) oj a palilam duuuuzo ..

Anik potwornie mi przykro... Nie wiem co napisać .. przytulam Cię mocno i przesylam Ci mnóstwo sił ... trzymaj się .. :*

Tak jak mówiłam, 6 cykl stracony. Dziś dostałam @. Szkoda ... Ale o dziwo nie czuje się źle. Nie przeżywam. Widocznie tak musi być. I tak to sobie tłumaczę.

Dobrej nocy dziewczyny :*

Ps. Mam już Corcie w domu po 6 długich dniach :) jestem najszczesliwsza na świecie :) zwłaszcza po pięknych słowach "mamusiu jesteś najważniejsza osobą w moim życiu. Ty i tato." Dla takich chwil warto żyć. I ja mam dla kogo żyć, więc glowa do góry i jedziemy dalej ;) bez zalamek !

reklama
Dziękuję :* w sumie na plamienia mam dalej brać dupka tak jak sobie zaplanowałam 3x1 ale dziś miałam przyjąć dawkę 1x4 plus to co brałam wcześniej.
Z tym terminem to zależy jaki kalendarz i czy aplikacja bo niektóre mi liczą koniec września a inne październik, to i tak nie ważne. Ważne żeby urodzić zdrowe a kiedy to już nie istotne. A ostatnia @ tą normalną to miałam 27.12.2015 później to parodniowe lekkie plamienie od19.01-22.01. A zapłodnienie najprawdopodobniej 08.01-10.01. I wszystko się zgadza. Lekarz mówił że 5 tydzień od stosunku sądząc po wielkości z usg.
Ale zobaczcie tydzień po pobycie w górach robiłam badania i beta była na żałośnie niskim poziomie i testy jakoś trochę później też wychodziły negatywne. Jejku ten najgorszy czas oczekiwania mam już za sobą. Starałam się o dziecko i jestem zaskoczona taką ciążą. No wariatka :D
Kochana to tak jak piszesz początek października 3 by wypadal :-)
Ale tydzień po owym zaplodnieniu to teoretycznie za wcześnie bo zagniezdzanie trwa od 7 do 12 dni :-) Więc mogła beta i testy być negatywne.
Ważne że fasolka zdrowa i juz jesteś spokojna. Już się nie stresuj i odpoczywaj :-)

Sojnabig wyluzuj :) ciesz się z dwóch kreseczek i myśl pozytywnie :) nim sie obejrzysz będziesz wypoczywać na L4 :* co do papierosów .. Następnego dnia po ujrzeniu pozytywnego wyniku testu świadomie wypalilam swojego ostatniego papierosa. Nie odrzucilo mnie, ani nie ciągnęło. Powiedziałam sobie po prostu NIE PALĘ i nie palilam :) oj a palilam duuuuzo ..

QUOTE]
Lenaka z wypiekami na twarzy przeczytalam wszystko od deski do deski o Tobie !!! Do 17 byłam w pracy, wiec tyle godzin siedzialam w niepewnosci ... tylko wpadłam do domu, od razu bb :D moje ogromne gratulacje :* nawet nie wiesz jak się cieszę :) uglaskaj brzuszek ode mnie, teraz wszystko już będzie dobrze, kochana :*

Anik potwornie mi przykro... Nie wiem co napisać .. przytulam Cię mocno i przesylam Ci mnóstwo sił ... trzymaj się .. :*

Tak jak mówiłam, 6 cykl stracony. Dziś dostałam @. Szkoda ... Ale o dziwo nie czuje się źle. Nie przeżywam. Widocznie tak musi być. I tak to sobie tłumaczę.

Ps. Mam już Corcie w domu po 6 długich dniach :) jestem najszczesliwsza na świecie :) zwłaszcza po pięknych słowach "mamusiu jesteś najważniejsza osobą w moim życiu. Ty i tato." Dla takich chwil warto żyć. I ja mam dla kogo żyć, więc glowa do góry i jedziemy dalej ;) bez zalamek !

Ok, przyznam się, próbowałam dziś zapalić, ale zwymiotowałam...

Dziękuję kochana ogromnie :*
Czyli 7 cykl to będzie ten szczęśliwy :) na pewno.
Bardzo mądrą masz córcię, aż mi sie łezka w oku zakrecila.

Zjadłam teraz fit zdrową kolację sałatkę z owoców, pekam z przejedzenia ale naszła mnie ochota na śledzia i to takiego konkretnego po sultansku z cebulką i rodzynkami. Ale teraz to język do tyłka bo do wtorku i nas tych śledzi nie będzie. Może jutro kupię chociaż koreczki giżyckie to się trochę zaspokoje ;)

reklama

mój również jest to 6 cykl stracony, zazdroszczę dobrego samopoczucia, bo ja od pierwszego cyklu do szóstego ,przy każdej miesiączce rozpacz ;p mimo,że zawsze też tak sobie tłumaczę :) Mówią,że siódemka jest szczęśliwa :D

Gratuluję dziewczynom 2kreseczek,mimo, że was nie znam, jestem 'nowa' tutaj,to cieszę się ogromnie :) śledzę regularnie was i rano wchodząc na bb mam nadzieję, że znowu któraś się pochwali, chyba trafiłam na dobry okres na tym forum :)

Do góry