reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Lenaka z wypiekami na twarzy przeczytalam wszystko od deski do deski o Tobie !!! Do 17 byłam w pracy, wiec tyle godzin siedzialam w niepewnosci ... tylko wpadłam do domu, od razu bb :D moje ogromne gratulacje :* nawet nie wiesz jak się cieszę :) uglaskaj brzuszek ode mnie, teraz wszystko już będzie dobrze, kochana :*

Lyara .. ja też kompletnie nic nie widzę, sorry.

Sojnabig wyluzuj :) ciesz się z dwóch kreseczek i myśl pozytywnie :) nim sie obejrzysz będziesz wypoczywać na L4 :* co do papierosów .. Następnego dnia po ujrzeniu pozytywnego wyniku testu świadomie wypalilam swojego ostatniego papierosa. Nie odrzucilo mnie, ani nie ciągnęło. Powiedziałam sobie po prostu NIE PALĘ i nie palilam :) oj a palilam duuuuzo ..

Anik potwornie mi przykro... Nie wiem co napisać .. przytulam Cię mocno i przesylam Ci mnóstwo sił ... trzymaj się .. :*

Tak jak mówiłam, 6 cykl stracony. Dziś dostałam @. Szkoda ... Ale o dziwo nie czuje się źle. Nie przeżywam. Widocznie tak musi być. I tak to sobie tłumaczę.

Dobrej nocy dziewczyny :*

Ps. Mam już Corcie w domu po 6 długich dniach :) jestem najszczesliwsza na świecie :) zwłaszcza po pięknych słowach "mamusiu jesteś najważniejsza osobą w moim życiu. Ty i tato." Dla takich chwil warto żyć. I ja mam dla kogo żyć, więc glowa do góry i jedziemy dalej ;) bez zalamek !

reklama
Dziękuję :* w sumie na plamienia mam dalej brać dupka tak jak sobie zaplanowałam 3x1 ale dziś miałam przyjąć dawkę 1x4 plus to co brałam wcześniej.
Z tym terminem to zależy jaki kalendarz i czy aplikacja bo niektóre mi liczą koniec września a inne październik, to i tak nie ważne. Ważne żeby urodzić zdrowe a kiedy to już nie istotne. A ostatnia @ tą normalną to miałam 27.12.2015 później to parodniowe lekkie plamienie od19.01-22.01. A zapłodnienie najprawdopodobniej 08.01-10.01. I wszystko się zgadza. Lekarz mówił że 5 tydzień od stosunku sądząc po wielkości z usg.
Ale zobaczcie tydzień po pobycie w górach robiłam badania i beta była na żałośnie niskim poziomie i testy jakoś trochę później też wychodziły negatywne. Jejku ten najgorszy czas oczekiwania mam już za sobą. Starałam się o dziecko i jestem zaskoczona taką ciążą. No wariatka :D
Kochana to tak jak piszesz początek października 3 by wypadal :-)
Ale tydzień po owym zaplodnieniu to teoretycznie za wcześnie bo zagniezdzanie trwa od 7 do 12 dni :-) Więc mogła beta i testy być negatywne.
Ważne że fasolka zdrowa i juz jesteś spokojna. Już się nie stresuj i odpoczywaj :-)

Sojnabig wyluzuj :) ciesz się z dwóch kreseczek i myśl pozytywnie :) nim sie obejrzysz będziesz wypoczywać na L4 :* co do papierosów .. Następnego dnia po ujrzeniu pozytywnego wyniku testu świadomie wypalilam swojego ostatniego papierosa. Nie odrzucilo mnie, ani nie ciągnęło. Powiedziałam sobie po prostu NIE PALĘ i nie palilam :) oj a palilam duuuuzo ..

QUOTE]
Lenaka z wypiekami na twarzy przeczytalam wszystko od deski do deski o Tobie !!! Do 17 byłam w pracy, wiec tyle godzin siedzialam w niepewnosci ... tylko wpadłam do domu, od razu bb :D moje ogromne gratulacje :* nawet nie wiesz jak się cieszę :) uglaskaj brzuszek ode mnie, teraz wszystko już będzie dobrze, kochana :*

Anik potwornie mi przykro... Nie wiem co napisać .. przytulam Cię mocno i przesylam Ci mnóstwo sił ... trzymaj się .. :*

Tak jak mówiłam, 6 cykl stracony. Dziś dostałam @. Szkoda ... Ale o dziwo nie czuje się źle. Nie przeżywam. Widocznie tak musi być. I tak to sobie tłumaczę.

Ps. Mam już Corcie w domu po 6 długich dniach :) jestem najszczesliwsza na świecie :) zwłaszcza po pięknych słowach "mamusiu jesteś najważniejsza osobą w moim życiu. Ty i tato." Dla takich chwil warto żyć. I ja mam dla kogo żyć, więc glowa do góry i jedziemy dalej ;) bez zalamek !

Ok, przyznam się, próbowałam dziś zapalić, ale zwymiotowałam...

Dziękuję kochana ogromnie :*
Czyli 7 cykl to będzie ten szczęśliwy :) na pewno.
Bardzo mądrą masz córcię, aż mi sie łezka w oku zakrecila.

Zjadłam teraz fit zdrową kolację sałatkę z owoców, pekam z przejedzenia ale naszła mnie ochota na śledzia i to takiego konkretnego po sultansku z cebulką i rodzynkami. Ale teraz to język do tyłka bo do wtorku i nas tych śledzi nie będzie. Może jutro kupię chociaż koreczki giżyckie to się trochę zaspokoje ;)

reklama

mój również jest to 6 cykl stracony, zazdroszczę dobrego samopoczucia, bo ja od pierwszego cyklu do szóstego ,przy każdej miesiączce rozpacz ;p mimo,że zawsze też tak sobie tłumaczę :) Mówią,że siódemka jest szczęśliwa :D

Gratuluję dziewczynom 2kreseczek,mimo, że was nie znam, jestem 'nowa' tutaj,to cieszę się ogromnie :) śledzę regularnie was i rano wchodząc na bb mam nadzieję, że znowu któraś się pochwali, chyba trafiłam na dobry okres na tym forum :)

Do góry