Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z terminu om wychodzi 7 tc i nawet mogę być na wrzesniowkach ale ja się jeszcze z tym wstrzymam na jakiś czas. Już byłam na majówkach i musiałam się z nimi pożegnać. Na razie zostaję tutaj i trzymam mocno kciuki za resztę.Lenaka ciesze sie jak ze swojej ciazy :-) dawaj na.pazdziernikowe.
U mnie to juz 8 ale ten czas leci
Doczekasz się kochana. Ja pewno ja Ci to mówię a mnie się teraz trzeba słuchaćO jaaaaaaaa zazdroszczę!! Ja się nie doczekam chyba...
Super !!! To teraz same przyjemności Cię czekająHej I nadszedł mój upragniony dzień Od następnego cyklu mogę w końcu zacząć starania. Trochę się to przeciągnęło, bo liczyłam, że w listopadzie będę mogła, ale lepiej później niż miałabym sobie przez całe 9 miesięcy wyrzucać , że czegoś nie dopatrzyłam. W tym tyg. zaliczyłam endokrynologa i narazie (ku mojej radości) nie muszę brać leków na tarczycę tylko ewentualnie jak już będę w ciąży jeśli wyniki się pogorszą. Biopsja też wyszła dobrze Pakiet badań bez zarzutów Już się cieszę
No 2 testy pozytywne ale zanim doczekam się wtorku to chyba oszaleję Obyś jak najnudniej przechodziła tą ciążę, bez ekscesów!Doczekasz się kochana. Ja pewno ja Ci to mówię a mnie się teraz trzeba słuchać
HahahahahahahahaJa juz tam jestem wiec o.kim mowisz haha :-)