reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Straw dużo by opowiadać ... W Poznaniu 2, na Śląsku odkąd wróciłam w 2013 , juz 6 ... Ten co mi prowadził ciaze bez zastrzeżeń ale daleko i on do prowadzenia dobry nie do zachodzenia :) ordynator z siemianowic sl, a o tym Twoim słyszałam wiele dobrego wiec nastawiam sie pozytywnie. Pierwszy do którego trafiłam tu z gliwic super specjalista i świetny sprzęt ale wyjeżdzał za granice jak juz ciąża mi obumarła , potem w prywatnej klinice w Katowicach taki dupek który kazał mi chodzić z martw ciąża 2 tygodnie do samoporonienia... Mega nie fajne uczucie ...potem wydawało mi sie ze trafiłam na mega dobrego lekarza mega wiedza wydawało sie ze mega kompetentny ale kazał mi usunąć ciaze , skfitowal to słowami nic z tego nje Beezie ,przez krwiaki mino ze książkowo jeszcze serduszko nie miało prawa bic - tydzień pózniej juz biło :) i mam cudownego syna:) potem ten od prowadzenia ciazy ok, i taki pod ręka od siedmiu boleści zero komunikacji i wiedzy chyba ...

Lenaka cudownie cudownie :))))
Miałam to samo jak usłyszałam serduszko tez rzuciłam sie na szyje lekarzowi :) bardzo żałowałam ze nje miał juz praktyki w żadnym szpitalu tez był do rany przyłóż i dzielnie odpowiadał na wszystkie moje pytania i długo szukał az znalazł to serduszko :)

Lenaka a robiłaś testy przed ta niby @?

reklama
Zastanawiam się jak długo jeszcze będą to sprawdzać i jak długo będą mnie trzymać. W poniedzialek znów beta bo był mały przyrost. Boje się, że oni będą czekać do momentu aż zacznie spadać... chyba, że inny lekarz zdecyduje inaczej

Anik. Czyli serduszko przestało bic ? A oni nic nie robią mimo słabego przyrostu ? To złe wpływa na psychikę :/
A u mnie jak była taka sytuacja z dzidzia serduszko jeszcze biło ale tylko 30 na min to nadal były przyrosty i jak przestało bic to takze / a powiedz trzymają Cie na patologii czy z rodzącymi ?

Straw dużo by opowiadać ... W Poznaniu 2, na Śląsku odkąd wróciłam w 2013 , juz 6 ... Ten co mi prowadził ciaze bez zastrzeżeń ale daleko i on do prowadzenia dobry nie do zachodzenia :) ordynator z siemianowic sl, a o tym Twoim słyszałam wiele dobrego wiec nastawiam sie pozytywnie. Pierwszy do którego trafiłam tu z gliwic super specjalista i świetny sprzęt ale wyjeżdzał za granice jak juz ciąża mi obumarła , potem w prywatnej klinice w Katowicach taki dupek który kazał mi chodzić z martw ciąża 2 tygodnie do samoporonienia... Mega nie fajne uczucie ...potem wydawało mi sie ze trafiłam na mega dobrego lekarza mega wiedza wydawało sie ze mega kompetentny ale kazał mi usunąć ciaze , skfitowal to słowami nic z tego nje Beezie ,przez krwiaki mino ze książkowo jeszcze serduszko nie miało prawa bic - tydzień pózniej juz biło :) i mam cudownego syna:) potem ten od prowadzenia ciazy ok, i taki pod ręka od siedmiu boleści zero komunikacji i wiedzy chyba ...

Lenaka cudownie cudownie :))))
Miałam to samo jak usłyszałam serduszko tez rzuciłam sie na szyje lekarzowi :) bardzo żałowałam ze nje miał juz praktyki w żadnym szpitalu tez był do rany przyłóż i dzielnie odpowiadał na wszystkie moje pytania i długo szukał az znalazł to serduszko :)

Lenaka a robiłaś testy przed ta niby @?
Dziękuję kochana :* Tak robiłam testy przed tą @19.01. I jeden nie pokazał żadnej kreski a drugi tylko jedną zresztą tydzień wcześniej robiłam betę. Trochę się te cykle popieprzyly ale wszystko jest na dobrej drodze. Mam nadzieję.

Anik. Czyli serduszko przestało bic ? A oni nic nie robią mimo słabego przyrostu ? To złe wpływa na psychikę :/
A u mnie jak była taka sytuacja z dzidzia serduszko jeszcze biło ale tylko 30 na min to nadal były przyrosty i jak przestało bic to takze / a powiedz trzymają Cie na patologii czy z rodzącymi ?
Leżę na ginekologii. Z braku miejsc z ciężarnymi na sali...
Serduszko nie bije. We wtorek i środę miałam USG na żadnym nie biło. Przyrost bety tez minimalny. A jednak chcą powtarzać...

Lenaka na dobrej na dobrej bedzie wszystko dobrze zobaczysz :)

Anik wiesz w szpitalach tez nje maja sprzętu pierwszej jakości wiec pewnie z tego powodu chcą powtarzać wiesz lepiej zeby byli zbyt ostrożni niz pochopnie podejmowali jakies decyzje - współczuje Ci bardzo i ściskam mocno bo wiem jakie to trudne a szczególne ze leżysz z kobietami w ciazy / tulę mocno kochana ;*

Dziewczyny czy to jest pozytywny test owu czy nie do końca? Bo od poniedziałku robiłam i były negatywne, w czwartek był już prawie, w piątek mi zabraklo i nie zrobiłam, wczoraj kupiłam i wyszło tak

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry