EM Ka
Fanka BB :)
Straw dużo by opowiadać ... W Poznaniu 2, na Śląsku odkąd wróciłam w 2013 , juz 6 ... Ten co mi prowadził ciaze bez zastrzeżeń ale daleko i on do prowadzenia dobry nie do zachodzenia ordynator z siemianowic sl, a o tym Twoim słyszałam wiele dobrego wiec nastawiam sie pozytywnie. Pierwszy do którego trafiłam tu z gliwic super specjalista i świetny sprzęt ale wyjeżdzał za granice jak juz ciąża mi obumarła , potem w prywatnej klinice w Katowicach taki dupek który kazał mi chodzić z martw ciąża 2 tygodnie do samoporonienia... Mega nie fajne uczucie ...potem wydawało mi sie ze trafiłam na mega dobrego lekarza mega wiedza wydawało sie ze mega kompetentny ale kazał mi usunąć ciaze , skfitowal to słowami nic z tego nje Beezie ,przez krwiaki mino ze książkowo jeszcze serduszko nie miało prawa bic - tydzień pózniej juz biło i mam cudownego syna potem ten od prowadzenia ciazy ok, i taki pod ręka od siedmiu boleści zero komunikacji i wiedzy chyba ...
Lenaka cudownie cudownie )))
Miałam to samo jak usłyszałam serduszko tez rzuciłam sie na szyje lekarzowi bardzo żałowałam ze nje miał juz praktyki w żadnym szpitalu tez był do rany przyłóż i dzielnie odpowiadał na wszystkie moje pytania i długo szukał az znalazł to serduszko
Lenaka a robiłaś testy przed ta niby @?
Lenaka cudownie cudownie )))
Miałam to samo jak usłyszałam serduszko tez rzuciłam sie na szyje lekarzowi bardzo żałowałam ze nje miał juz praktyki w żadnym szpitalu tez był do rany przyłóż i dzielnie odpowiadał na wszystkie moje pytania i długo szukał az znalazł to serduszko
Lenaka a robiłaś testy przed ta niby @?