reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Straw dużo by opowiadać ... W Poznaniu 2, na Śląsku odkąd wróciłam w 2013 , juz 6 ... Ten co mi prowadził ciaze bez zastrzeżeń ale daleko i on do prowadzenia dobry nie do zachodzenia :) ordynator z siemianowic sl, a o tym Twoim słyszałam wiele dobrego wiec nastawiam sie pozytywnie. Pierwszy do którego trafiłam tu z gliwic super specjalista i świetny sprzęt ale wyjeżdzał za granice jak juz ciąża mi obumarła , potem w prywatnej klinice w Katowicach taki dupek który kazał mi chodzić z martw ciąża 2 tygodnie do samoporonienia... Mega nie fajne uczucie ...potem wydawało mi sie ze trafiłam na mega dobrego lekarza mega wiedza wydawało sie ze mega kompetentny ale kazał mi usunąć ciaze , skfitowal to słowami nic z tego nje Beezie ,przez krwiaki mino ze książkowo jeszcze serduszko nie miało prawa bic - tydzień pózniej juz biło :) i mam cudownego syna:) potem ten od prowadzenia ciazy ok, i taki pod ręka od siedmiu boleści zero komunikacji i wiedzy chyba ...

Lenaka cudownie cudownie :))))
Miałam to samo jak usłyszałam serduszko tez rzuciłam sie na szyje lekarzowi :) bardzo żałowałam ze nje miał juz praktyki w żadnym szpitalu tez był do rany przyłóż i dzielnie odpowiadał na wszystkie moje pytania i długo szukał az znalazł to serduszko :)

Lenaka a robiłaś testy przed ta niby @?

reklama
Zastanawiam się jak długo jeszcze będą to sprawdzać i jak długo będą mnie trzymać. W poniedzialek znów beta bo był mały przyrost. Boje się, że oni będą czekać do momentu aż zacznie spadać... chyba, że inny lekarz zdecyduje inaczej

Anik. Czyli serduszko przestało bic ? A oni nic nie robią mimo słabego przyrostu ? To złe wpływa na psychikę :/
A u mnie jak była taka sytuacja z dzidzia serduszko jeszcze biło ale tylko 30 na min to nadal były przyrosty i jak przestało bic to takze / a powiedz trzymają Cie na patologii czy z rodzącymi ?

Straw dużo by opowiadać ... W Poznaniu 2, na Śląsku odkąd wróciłam w 2013 , juz 6 ... Ten co mi prowadził ciaze bez zastrzeżeń ale daleko i on do prowadzenia dobry nie do zachodzenia :) ordynator z siemianowic sl, a o tym Twoim słyszałam wiele dobrego wiec nastawiam sie pozytywnie. Pierwszy do którego trafiłam tu z gliwic super specjalista i świetny sprzęt ale wyjeżdzał za granice jak juz ciąża mi obumarła , potem w prywatnej klinice w Katowicach taki dupek który kazał mi chodzić z martw ciąża 2 tygodnie do samoporonienia... Mega nie fajne uczucie ...potem wydawało mi sie ze trafiłam na mega dobrego lekarza mega wiedza wydawało sie ze mega kompetentny ale kazał mi usunąć ciaze , skfitowal to słowami nic z tego nje Beezie ,przez krwiaki mino ze książkowo jeszcze serduszko nie miało prawa bic - tydzień pózniej juz biło :) i mam cudownego syna:) potem ten od prowadzenia ciazy ok, i taki pod ręka od siedmiu boleści zero komunikacji i wiedzy chyba ...

Lenaka cudownie cudownie :))))
Miałam to samo jak usłyszałam serduszko tez rzuciłam sie na szyje lekarzowi :) bardzo żałowałam ze nje miał juz praktyki w żadnym szpitalu tez był do rany przyłóż i dzielnie odpowiadał na wszystkie moje pytania i długo szukał az znalazł to serduszko :)

Lenaka a robiłaś testy przed ta niby @?
Dziękuję kochana :* Tak robiłam testy przed tą @19.01. I jeden nie pokazał żadnej kreski a drugi tylko jedną zresztą tydzień wcześniej robiłam betę. Trochę się te cykle popieprzyly ale wszystko jest na dobrej drodze. Mam nadzieję.

Anik. Czyli serduszko przestało bic ? A oni nic nie robią mimo słabego przyrostu ? To złe wpływa na psychikę :/
A u mnie jak była taka sytuacja z dzidzia serduszko jeszcze biło ale tylko 30 na min to nadal były przyrosty i jak przestało bic to takze / a powiedz trzymają Cie na patologii czy z rodzącymi ?
Leżę na ginekologii. Z braku miejsc z ciężarnymi na sali...
Serduszko nie bije. We wtorek i środę miałam USG na żadnym nie biło. Przyrost bety tez minimalny. A jednak chcą powtarzać...

Lenaka na dobrej na dobrej bedzie wszystko dobrze zobaczysz :)

Anik wiesz w szpitalach tez nje maja sprzętu pierwszej jakości wiec pewnie z tego powodu chcą powtarzać wiesz lepiej zeby byli zbyt ostrożni niz pochopnie podejmowali jakies decyzje - współczuje Ci bardzo i ściskam mocno bo wiem jakie to trudne a szczególne ze leżysz z kobietami w ciazy / tulę mocno kochana ;*

Dziewczyny czy to jest pozytywny test owu czy nie do końca? Bo od poniedziałku robiłam i były negatywne, w czwartek był już prawie, w piątek mi zabraklo i nie zrobiłam, wczoraj kupiłam i wyszło tak

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry