Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ZazdroszczęNawet po dwoch :-) jutro zaczynam 8 tydzien a termin mam albo na 30.09 albo 1.10
Ale jak już wszystko jest ok to super!! Ja liczę na ten duphaston, 3 cykl z nim i mam nie odstawiac do 20 tygodnia..Ja w 5 tygodniu mialam plamienie wiec polecialam do gina. Bylo widac tylko kropeczke I dwa krwiaczki. Dostalam leki na podtrzanie. Tydzien pozniej bylo juz cialko zolte I serduszko ktore slyszal tylko gin bo mi.nie dal bo stwierdzil ze za.szybko I glosne slychanie w tak wczesnej ciazy szkodzi
Dodzwoniłam się do innego i mówi że mam brać dopóki nie zobaczę się z moim lekarzem ale on pewnie zarządzi branie do 20 tygodnia..Jeden krwiaczek jest nadal I dalej musze brac luteine. Ale w pierwszej ciazy tez.mialam. wiec jestem dobrej mysli
Dodzwonilas sie do.gina?
Sonja jesli jest ciąża to dupka sie łyka nadal.
Czarna a Ty kiedy testujesz ?
Strawbelka
Pewnie tak bedzie ze jak skupisz sie na pracy to sie uda . Btw idę w pon do Twojego gina. A dla pocieszenia łaska ode mnie z pracy po wielu wielu latach prób zaciążyła - wiec skoro sie jej udało to każdej sie uda
Lux. Moze byc tak ze zmieniła Ci sie rata ostatnia ze w razie zmian % miałaś wszystkie stałe a ostatnia ruchoma , byc moze był spadek i nie ma jej, ale Twoj bank nie jest w stanie ocenić czy nrb w innym banku istnieje , moze cos złe
Wpisałaś - bo powinny pieniądze zejść Ci z konta trafić do banku na taki globalny rachunek i ewnetualnie wrócić do Ciebie lub zaksięgować
Sie na koncie nadpłat . Zadzwoń na infolinie banku z kredytu zeby Ci sprawdzili aktualne saldo kredytu a do banku gdzie masz konto zeby zrobili Ci przelew przez telefon - niech oni sie martwią nie Ty
Lenaka !! Cudownie !! gratulacje trzymam kciuki dupka jak weźmiesz nic sie nie stanie szczególnie jesli miałaś kłopoty w poprzedniej ciazy - to progesteron który pomaga w utrzymaniu ciazy - akard bym odstawiła
lez plamienia mogą sie zdarzać lez dużo
A jak widzisz babcia ma.racje :-)
Dziewczyny zapraszam.na pazdziernikowe :-)
Czarna a na wasza ( nasza) trojce czekam. Obstawiam wielosztuki! :-)