reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ja w 5 tygodniu mialam plamienie wiec polecialam do gina. Bylo widac tylko kropeczke I dwa krwiaczki. Dostalam leki na podtrzanie. Tydzien pozniej bylo juz cialko zolte I serduszko ktore slyszal tylko gin bo mi.nie dal bo stwierdzil ze za.szybko I glosne slychanie w tak wczesnej ciazy szkodzi

Ja w 5 tygodniu mialam plamienie wiec polecialam do gina. Bylo widac tylko kropeczke I dwa krwiaczki. Dostalam leki na podtrzanie. Tydzien pozniej bylo juz cialko zolte I serduszko ktore slyszal tylko gin bo mi.nie dal bo stwierdzil ze za.szybko I glosne slychanie w tak wczesnej ciazy szkodzi
Ale jak już wszystko jest ok to super!! Ja liczę na ten duphaston, 3 cykl z nim i mam nie odstawiac do 20 tygodnia..

Jeden krwiaczek jest nadal I dalej musze brac luteine. Ale w pierwszej ciazy tez.mialam. wiec jestem dobrej mysli

Dodzwonilas sie do.gina?

Jeden krwiaczek jest nadal I dalej musze brac luteine. Ale w pierwszej ciazy tez.mialam. wiec jestem dobrej mysli

Dodzwonilas sie do.gina?
Dodzwoniłam się do innego i mówi że mam brać dopóki nie zobaczę się z moim lekarzem ale on pewnie zarządzi branie do 20 tygodnia..

Lenaka
gratuluje!!! Super krechy:D

Sonja jesli jest ciąża to dupka sie łyka nadal.

Czarna a Ty kiedy testujesz ?

Strawbelka
Pewnie tak bedzie ze jak skupisz sie na pracy to sie uda . Btw idę w pon do Twojego gina. A dla pocieszenia łaska ode mnie z pracy po wielu wielu latach prób zaciążyła - wiec skoro sie jej udało to każdej sie uda :)

Lux. Moze byc tak ze zmieniła Ci sie rata ostatnia ze w razie zmian % miałaś wszystkie stałe a ostatnia ruchoma , byc moze był spadek i nie ma jej, ale Twoj bank nie jest w stanie ocenić czy nrb w innym banku istnieje , moze cos złe
Wpisałaś - bo powinny pieniądze zejść Ci z konta trafić do banku na taki globalny rachunek i ewnetualnie wrócić do Ciebie lub zaksięgować
Sie na koncie nadpłat . Zadzwoń na infolinie banku z kredytu zeby Ci sprawdzili aktualne saldo kredytu a do banku gdzie masz konto zeby zrobili Ci przelew przez telefon - niech oni sie martwią nie Ty :p

Lenaka !! Cudownie !!:) gratulacje trzymam kciuki ;) dupka jak weźmiesz nic sie nie stanie :) szczególnie jesli miałaś kłopoty w poprzedniej ciazy - to progesteron który pomaga w utrzymaniu ciazy - akard bym odstawiła
:) lez :) plamienia mogą sie zdarzać lez dużo :)

Mam termin @ na 14 lutego:) Ale z testów i obserwacji cyklu wyszło że owu była 20dc.. tak więc będę musiała odczekać do 19-20 lutego:)
A jak tam u Ciebie?

A jak widzisz babcia ma.racje :-)

Dziewczyny zapraszam.na pazdziernikowe :-)

Czarna a na wasza ( nasza) trojce czekam. Obstawiam wielosztuki! :-)

Ja bym bardzo chciała żeby dziewczyną się udało:) Siurek ze mną:D

reklama
Ankaka dziękuję :*
Czarnulko dziękuję :*

Chyba dziewczyny nie będzie dobrze...dziś podczas pierwszego załatwiania na papierze miałam takie lekkoczekoladowe plamienie...chyba coś poszło nie tak. Boję się jak cholera. Nie jestem w stanie ruszyć się z łóżka a miałam jechać robić badania, ale teraz mój sprawdza czy jutro też pobierają.
Dziewczyny co to może być, co mam robić? Czy to znaczy że już jest po wszystkim?

Do góry