reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Hej dziewczyny! Co jakiś czas do waz zaglądne pomimo, że mamy przerwę w staraniach. ;)
Anik bardzo mi przykro, aż płakać mi się chce, wiem co przeżywasz... Tulę mocno!

U nas trochę się pogmatwało z tym ślubem, termin mieliśmy na 9 lipca, ale urząd stanu cywilnego u nas w mieście w soboty jednak nie pracuje... W okolicznej miejscowości pracuje, ale jest taki obskurny i na dodatek w strasznej okolicy, że powstał mały problem. Ale chyba przeniesiemy na 8 lipca (piątek) zaślubiny i wesele, raczej wesele w piątek to lepsze rozwiązanie niż w sobotę, bo mamy dwa dni dodatkowe - sobota na poprawiny a niedziela na ogarnięcie się by pójść jak człowiek do pracy. Mam nadzieję, że z salą nie będzie problemu, ale nie powinno być. Wiedziałam, że coś nie wypali, czułam to. ;) Jest jednak jeden plus bo samochód który bardzo mi się spodobał był zajęty 9 lipca, a 8 lipca jest prawdopodobnie wolny. Zaproszenia wyślemy już najpóźniej w kwietniu, żeby każdy się przygotował. Ale stresu mam co nie miara, nie spodziewałam się, że aż tak będę się stresować. :)

Jezu dziewczyny cała się trzęse właśnie zrobiłam test. Dwie tłuste krechy. Jutro rano zrobię betę a po niedzieli do gina Ale boję się jak samskurwysyn. Rano miałam delikatne różowo brązowe plamienie na papierze i myślałam że@ się zaczyna. Boże co robić? Dalej będę brać folik i femibion i Wit D a co z akardem? Bo wiesiolka to przestałam od owulki brać. Może wziąć dupka. Cholera nie wiem co robić. Módlcie się błagam żeby tym razem było dobrze. A i gratuluję szczęśliwym mamusiom.
Super gratulacje !!! Nie martw się na zapas wszysyko bedzie dobrze , możesz nadal brać progesteton , folik

Misie ja oprócz brania duphastonu poleciałam dziś do apteki i babeczka dała mi pregna plus, nie doczekam się usg...

A jak widzisz babcia ma.racje :-)

Dziewczyny zapraszam.na pazdziernikowe :-)

Czarna a na wasza ( nasza) trojce czekam. Obstawiam wielosztuki! :-)

reklama
Do góry