reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Hej dziewczyny! Co jakiś czas do waz zaglądne pomimo, że mamy przerwę w staraniach. ;)
Anik bardzo mi przykro, aż płakać mi się chce, wiem co przeżywasz... Tulę mocno!

U nas trochę się pogmatwało z tym ślubem, termin mieliśmy na 9 lipca, ale urząd stanu cywilnego u nas w mieście w soboty jednak nie pracuje... W okolicznej miejscowości pracuje, ale jest taki obskurny i na dodatek w strasznej okolicy, że powstał mały problem. Ale chyba przeniesiemy na 8 lipca (piątek) zaślubiny i wesele, raczej wesele w piątek to lepsze rozwiązanie niż w sobotę, bo mamy dwa dni dodatkowe - sobota na poprawiny a niedziela na ogarnięcie się by pójść jak człowiek do pracy. Mam nadzieję, że z salą nie będzie problemu, ale nie powinno być. Wiedziałam, że coś nie wypali, czułam to. ;) Jest jednak jeden plus bo samochód który bardzo mi się spodobał był zajęty 9 lipca, a 8 lipca jest prawdopodobnie wolny. Zaproszenia wyślemy już najpóźniej w kwietniu, żeby każdy się przygotował. Ale stresu mam co nie miara, nie spodziewałam się, że aż tak będę się stresować. :)

Jezu dziewczyny cała się trzęse właśnie zrobiłam test. Dwie tłuste krechy. Jutro rano zrobię betę a po niedzieli do gina Ale boję się jak samskurwysyn. Rano miałam delikatne różowo brązowe plamienie na papierze i myślałam że@ się zaczyna. Boże co robić? Dalej będę brać folik i femibion i Wit D a co z akardem? Bo wiesiolka to przestałam od owulki brać. Może wziąć dupka. Cholera nie wiem co robić. Módlcie się błagam żeby tym razem było dobrze. A i gratuluję szczęśliwym mamusiom.
Super gratulacje !!! Nie martw się na zapas wszysyko bedzie dobrze , możesz nadal brać progesteton , folik

Misie ja oprócz brania duphastonu poleciałam dziś do apteki i babeczka dała mi pregna plus, nie doczekam się usg...

A jak widzisz babcia ma.racje :-)

Dziewczyny zapraszam.na pazdziernikowe :-)

Czarna a na wasza ( nasza) trojce czekam. Obstawiam wielosztuki! :-)

reklama
Do góry