reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Lenkaka jej chyba jednak ja bym zrobiła te badania. Zresztą nie wiem sama. Słyszałam że zdarzają się plamienia w okolicy spodziewane okresu tego pierwszego którego nie dostaje się. Ze organizm tak reaguje. Ale mogę się mylić. Do lekarza w sumie też trochę wcześnie. Ale może chociaż zadzwoń czy jest sens żebyś przyszła na wizytę.

reklama
Ja czytałam że brązowe plamienia świadczą o niskim poziomie progesteronu. A nie masz gdzieś w pobliżu lekarza który dziś przyjmuje? A może szpital. Zawsze można powiedzieć że w ciąży jesteś i plamienia masz to może chociaż jakieś badania zrobia? Nie wiem, nie znam się za bardzo.

Lenkaka jej chyba jednak ja bym zrobiła te badania. Zresztą nie wiem sama. Słyszałam że zdarzają się plamienia w okolicy spodziewane okresu tego pierwszego którego nie dostaje się. Ze organizm tak reaguje. Ale mogę się mylić. Do lekarza w sumie też trochę wcześnie. Ale może chociaż zadzwoń czy jest sens żebyś przyszła na wizytę.

Oby to był powód tych plamien. Badania zrobię jutro i we wtorek powtórzę betę. Wiem właśnie z tym lekarzem teraz to trochę wcześnie ale umówiona jestem na 22.02 to będzie piąty tydzień więc chyba ok. Chociaż mam namiary na jeszcze innego giną, podobno bardzo dobry tylko nie wiem czy uda mi się do niego dostać w tym tygodniu.

Ja czytałam że brązowe plamienia świadczą o niskim poziomie progesteronu. A nie masz gdzieś w pobliżu lekarza który dziś przyjmuje? A może szpital. Zawsze można powiedzieć że w ciąży jesteś i plamienia masz to może chociaż jakieś badania zrobia? Nie wiem, nie znam się za bardzo.

Dzięki kochana ale szpital w moim mieście to i tak wiąże się z robieniem badań na własną rękę i również na własną rękę szukaniem diagnozy. Leżę spokojnie i staram się nie denerwować.

Jak zrobisz jutro betę to chyba powinnaś powtórzyć w poniedziałek po 48 h
A bierzesz tego dupka jednak?
Wiem jak się martwisz ja też bym chodziła po ścianach po takich doświadczeniach.
Może po prostu zadzwoń do tego gina co pytałaś o dupka i powiedz ze masz takie plamienia i co on o tym myśli, niech Ci doradzi.

Sojnabig ja wychodzę z założenia że jak nie odczuwasz bólu w podbrzuszu i nie płacisz to na pewno jest ok. Objawy to Przychodzą i odchodzą różnie bywa u różnych kobiet :-)

Lenkaka z drugiej strony często plamienia nie oznaczają nic bardzo złego. Czasami tak bywa i ciążę są zdrowe donoszone. Mnóstwo tego w necie takich przypadków.

Lenaka uwawiaj sie, szkoda czasu, na wlasna reke to Ty nic nie zrobisz. Wez moze jeszcze wiecej tego dupka. Powiedz ze jestes z polecenia, powiedz co sie dzieje i z buta Cie przyjmie dzisiaj.

Ann_ czasem mnie coś tam zakluje w podbrzuszu ale plamien żadnych, leci ze mnie taki wodnisto mleczny śluz przez co cały czas biegam do WC bo się martwię czy to nie okres...

reklama
Do góry