reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Czarna u mnie cykl stracony ale zmieniam lekarza ;)

Ann nie testuje w tym mcu bez sensu nie chce sie dobijać .

Lenaka pojechalabym na IP .
Przypnij ni siedzisz w pl cY za granica ?
Tez bym nie czekała alno lekarz albo IP tam pewnie zrobią badania i dadzą dupka luteinę .

reklama
Jak zrobisz jutro betę to chyba powinnaś powtórzyć w poniedziałek po 48 h
A bierzesz tego dupka jednak?
Wiem jak się martwisz ja też bym chodziła po ścianach po takich doświadczeniach.
Może po prostu zadzwoń do tego gina co pytałaś o dupka i powiedz ze masz takie plamienia i co on o tym myśli, niech Ci doradzi.

Sojnabig ja wychodzę z założenia że jak nie odczuwasz bólu w podbrzuszu i nie płacisz to na pewno jest ok. Objawy to Przychodzą i odchodzą różnie bywa u różnych kobiet :-)

Lenkaka z drugiej strony często plamienia nie oznaczają nic bardzo złego. Czasami tak bywa i ciążę są zdrowe donoszone. Mnóstwo tego w necie takich przypadków.

Ann myszko jak zrobię jutro to w poniedziałek będą 24 godziny więc robię drugą we wtorek po 48 godzinach.
Do gina się nie dodzwonilam jedynie do sekretarki i stąd wiem że ma urlop a dupka i tak wzięłam.
Na razie spokojnie czekam. Nerwy mi w niczym nie pomogą.

Lenaka dzwon zesz to tego gina co Ci dalam namiar. Nie musisz do niego caly czas chodzic, ale on w soboty zawsze przyjmie. Tu nie sa juz przelewki i liczy sie czas, za tydzien moze byc za pozno. Zrobis jak uwazas, ja Ci chcialam tylko pomoc i pisalam to wszystko zebym nie miala sobie pozniej nic do zarzucenia.

Czarna u mnie cykl stracony ale zmieniam lekarza ;)

Ann nie testuje w tym mcu bez sensu nie chce sie dobijać .

Lenaka pojechalabym na IP .
Przypnij ni siedzisz w pl cY za granica ?
Tez bym nie czekała alno lekarz albo IP tam pewnie zrobią badania i dadzą dupka luteinę .

W pl. Dupka już biorę. W szpitalu wysmieja mnie z 4 tygodniowa ciążą.
Czekam spokojnie do wizyty. Bez paniki.

Lenaka dzwon zesz to tego gina co Ci dalam namiar. Nie musisz do niego caly czas chodzic, ale on w soboty zawsze przyjmie. Tu nie sa juz przelewki i liczy sie czas, za tydzien moze byc za pozno. Zrobis jak uwazas, ja Ci chcialam tylko pomoc i pisalam to wszystko zebym nie miala sobie pozniej nic do zarzucenia.
Dobrze spróbuję do niego się dostać.
Nikt nie jest cudotworca jeśli jest zle to będzie zle a jeśli ma być ok to tak będzie.

reklama
Do góry