reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Dziękuję kochane ale jeszcze nie puszczajcie kciuków. I ja za Was cały czas trzymam.
Cholera żeby nie było tak łatwo to mój gin jest na urlopie i umowilam się dopiero na 22.02. Cały tydzień nerwów przede mną.
Sprawdzałam na kalkulatorze ciąży planowany termin rozwiązania i pokazuje 23.10. A w październiku jest ślub mojej siostry i wielkie wesele a miałam być swiadkową ;) teraz to chyba ktoś inny przejmie ten obowiązek.
Gratulacje! Mi pokazuje termin 22.10 :) a moja siostra w sierpniu :)

reklama
Jestem w szpitalu. Dzieciątko najprawdopodobniej nie żyje :(
Anik jak to? Co sie stalo? Nie lubie takich wiadomosci, wiem co teraz czujesz, bo 2 razy przez to przechodzilam. Sciskam Cie mocno i zycze duzo sily zeby przejsc to wszystko.
Anik a to juz pewne, moze to jakas pomylka.

Miałam 3 x USG robione. Nie ma serduszka a lada moment będzie 9 tc. Beta tez ma słaby przyrost jak na ten tydzień. Jutro wynik kolejnej i jeśli spadnie itp.to pewnie czeka mnie zabieg :(
Jest mi ciężko się z tym pogodzić. Od wtorku leżę w szpitalu... wieczorami becze w poduszkę... to jakiś koszmar po prostu :(

Anik trzymaj sie dzielnie, nie wiem co Ci napisac bo wiem ze i tak Cie nie pociesze w takiej sytuacji.
Trzymam kciuki zeby zdarzyl sie jednak jakis cud i zeby wszystko dobrze sie skonczylo.

Lenkaka dzidzia jest ważniejsza. Ważne że będziesz zdrowa i twój wymarzony bobasek. Ja jak zaszlam w pierwsza ciaze termin mi wypadal na 26.09 a moja przyjaciółka miała ślub 20.09 miałam być swiadkowa. Ale było mi smutno jak w ogóle nie pojechałam bo bałam się samotnej drogi 400 km (taka miałam sytuację) no a urodziłam dwa tygodnie później. Takie życie. Ale u ciebie może uda się pogodzic.

Sojnabig Lenkaka macie bliskie terminy ;-) fajnie

Anik ojej współczuję że musisz przez to przechodzić i lezysz w szpitalu. Tule wirtualnie:-*

reklama
Lenaka ale sie ciesze. Bedzie dobrze slonce musi byc. Zadzwon do gina
Mocne krechy.
***** ale sie ciesze. Wiedzialam ze bedziesz.szczesliwa

Anik na kiedy ty mialas termin? Przykro mi :-[

Do góry