reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Lenaka gratuluję!! Kurcze, ale nam się kreseczki posypały :) Może i mnie się uda w końcu :)
Za pare dni pewnie spróbuję testować więc trzymajcie tam ładnie kciuki ;)

No to ja idę pierwszy raz so niego w poniedziałek - zobaczymy :) koleżanka juz w drugiej ciazy u niego jest - to ta co Wam pisałam ze podczas monitoringu wyszło
Ze jajeczko nie pękło a
Tu taki suprise :)

Lenkaka betę jak robisz to powinnaś co drugi dzień ja powtórzyć żeby zobaczyć przyrost.
Słyszałam że czasami w dniu planowanej @ zdarzają się plamienia nawet jak już jest ciąża.

Emka Czarna testuje chyba 19 lutego jeśli dobrze pamiętam. :-)
A ty kiedy?

reklama
Dziękuję kochane ale jeszcze nie puszczajcie kciuków. I ja za Was cały czas trzymam.
Cholera żeby nie było tak łatwo to mój gin jest na urlopie i umowilam się dopiero na 22.02. Cały tydzień nerwów przede mną.
Sprawdzałam na kalkulatorze ciąży planowany termin rozwiązania i pokazuje 23.10. A w październiku jest ślub mojej siostry i wielkie wesele a miałam być swiadkową ;) teraz to chyba ktoś inny przejmie ten obowiązek.

Do góry