reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Dajesz mi nadzieje:)
Mnie olśniło w tym cyklu co zaszłaś w ciąże, obudziłam się i myślę... Ruda w ciazy:))
Nigdy nie miałam takiej pewności, ale ja to Wiedźma jestem, pewnie jeszcze dziewczynka bedzie(bo tak czuje):p
To niech Ci wyjdzie że i ja w tym cyklu zaszłam :D Będę wdzięczna :D
sonja gratuluję serdecznie :)

Strawbelka bedzie dobrze

Czarna po pietach cie bede calowac jak sie spelni :-)
A ja od poczatku mowilam ze bede toba na ciazowym watku. I tak bedzie.
Fasolka to mi jedna starczy :-) ale produkcji jedzcze nie zamykam :-) jak mnie bedzie stac to I 5 wychowam :-)
Dziekuje za komplement az mi lezka pociekla

Strawbelka bedzie dobrze

Czarna po pietach cie bede calowac jak sie spelni :-)
A ja od poczatku mowilam ze bede toba na ciazowym watku. I tak bedzie.
Fasolka to mi jedna starczy :-) ale produkcji jedzcze nie zamykam :-) jak mnie bedzie stac to I 5 wychowam :-)
Dziekuje za komplement az mi lezka pociekla
Mój kochany Rudzielec:*

Jezu dziewczyny cała się trzęse właśnie zrobiłam test. Dwie tłuste krechy. Jutro rano zrobię betę a po niedzieli do gina Ale boję się jak samskurwysyn. Rano miałam delikatne różowo brązowe plamienie na papierze i myślałam że@ się zaczyna. Boże co robić? Dalej będę brać folik i femibion i Wit D a co z akardem? Bo wiesiolka to przestałam od owulki brać. Może wziąć dupka. Cholera nie wiem co robić. Módlcie się błagam żeby tym razem było dobrze. A i gratuluję szczęśliwym mamusiom.

Oto moje krechy

Załączniki

• 1455299124178.jpg
    1455299124178.jpg
    11 KB · Wyświetleń: 68
Oh ah aż mi serce zalomotalo jak to zobaczyłam :-D
Nawet nie wiesz jak się cieszę :-D Gratuluję z całego serca :-*
I kolejna się dołączyła. No cudnie :-) :-)

reklama
Do góry