reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Haha dużo stresu w ciazy :) hime ja w 2014 zaszłam w ciaze od początku w 2 mcu znaleźliśmy mieszkanie do kupna, kupno, remont , ślub i wesele i za chwile poród :)

reklama
Haha dużo stresu w ciazy :) hime ja w 2014 zaszłam w ciaze od początku w 2 mcu znaleźliśmy mieszkanie do kupna, kupno, remont , ślub i wesele i za chwile poród :)
Jeśli mogę zaplanować to po co mam się narażać? Data ślubu wypada na zaawansowaną ciążę jeśli teraz czy za miesiąc zaszłabym w ciążę.

A życie pisze różne scenariusze, co bym zrobiła gdyby okazało się, że przez ten okres gdzie będzie wesele bym musiała leżeć albo co gorsza być w szpitalu... Przekładać ślub? Odwoływać? Bez sensu. Lepiej teraz odłożyć starania. ;)

Hime to tylko wasza decyzja. Zróbcie jak dla was najlepiej. Może akurat Bóg ma plan że w najbliższym czasie da wam dziecko. Tego nie da się zaplanować ;-)

Hime to tylko wasza decyzja. Zróbcie jak dla was najlepiej. Może akurat Bóg ma plan że w najbliższym czasie da wam dziecko. Tego nie da się zaplanować ;-)
Moim zdaniem los płata różne figle a żadna antykoncepcja nie daje 100% pewności, więc do czerwca możemy mieć niespodziankę. ;) Zaplanować starania owszem możemy, jednak masz rację, poczęcia nie da się zaplanować dokładnie. :D

Lux ja też dowiedziałam się że moje dziecko nie zyje 2-3 marca a zabieg miałam dopiero 13 marca ;(

Przykro ;( ;(

Him a jaki ślub planujesz ? Malutki cywilny czy duży z pompą ?

reklama
no właśnie w tym miesiącu tak na prawdę to ciężko ustalić, bo ostatnia @ przyszła 5 dni szybciej niż miała i cykl trwał 27 dni, a nie jak zawsze 32. Aplikacja mi wyliczyła owu 17 stycznia

Do góry