EM Ka
Fanka BB :)
Haha dużo stresu w ciazy hime ja w 2014 zaszłam w ciaze od początku w 2 mcu znaleźliśmy mieszkanie do kupna, kupno, remont , ślub i wesele i za chwile poród
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli mogę zaplanować to po co mam się narażać? Data ślubu wypada na zaawansowaną ciążę jeśli teraz czy za miesiąc zaszłabym w ciążę.Haha dużo stresu w ciazy hime ja w 2014 zaszłam w ciaze od początku w 2 mcu znaleźliśmy mieszkanie do kupna, kupno, remont , ślub i wesele i za chwile poród
Moim zdaniem los płata różne figle a żadna antykoncepcja nie daje 100% pewności, więc do czerwca możemy mieć niespodziankę. Zaplanować starania owszem możemy, jednak masz rację, poczęcia nie da się zaplanować dokładnie.Hime to tylko wasza decyzja. Zróbcie jak dla was najlepiej. Może akurat Bóg ma plan że w najbliższym czasie da wam dziecko. Tego nie da się zaplanować ;-)
GratulacjeWitam dawno mnie tu nie było ale chciałam się pochwalić że wyszły mi dwie kreski na teście juz w poniedziałek i tak dziś rano też! także zaciążyłam! sama nie wierze