reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
To przykre o czym piszecie. :( współczuję takich wydarzeń. Oby tylko przyszłość przynosiła same dobre rzeczy już teraz :)
wspomnienia sa w sercu i w glowie i oby sie rany zagoily i kolejna ciaza byla donoszona :-) :) tego zycz Wam i sobie, bo musi byc dobrze i bedzie dobrze i przytulimy swoje dzieci, predzej czy pozniej ♥

Lux, ja 10 marca dowiedzialam sie o ciazy, test mi wyszedl juz 10 dpo:) A 21 kwietnia usg i wyrok, od razu do szpitala... staramy sie znowu od wrzesnia i nic, wszystkie badania mam super oprocz cholernej prolaktyny i mimo ze mam owulke(potw. monitoringiem) to chyba ta cholera ńie daje mi zajsc heh:(

Lux, ja 10 marca dowiedzialam sie o ciazy, test mi wyszedl juz 10 dpo:) A 21 kwietnia usg i wyrok, od razu do szpitala... staramy sie znowu od wrzesnia i nic, wszystkie badania mam super oprocz cholernej prolaktyny i mimo ze mam owulke(potw. monitoringiem) to chyba ta cholera ńie daje mi zajsc heh:(
a masz zbijana prl lekami? i przykro mi :no:

Lux mam, ostatnio juz byla bardzo ladna ale i tak troche za wysoka....tak czy siak mam nadzieje ze niedlugo spadnie jeszcze bardziej mimo, ze biore na nia lek, ktory nie jest na recepte ale skoro troche juz podzialal to lece na nim dalej:)

Dziewczyny mam wyniki. Beta pokazuje że w ciąży nie jestem.
Nie wiem co myśleć,
Albo rozregulował mi się cykl, albo jakieś paskudstwo się zrobiło, albo @ przyjdzie jutro albo nie wiem kiedy. Szkoda :(

Załączniki

• 20160203_163838_HDR.jpg
    20160203_163838_HDR.jpg
    263,1 KB · Wyświetleń: 60
Jest jest jest! Sprawdziłam patyczkiem higienicznym co tam 'w środku' się dzieje i pokazała się lekka czerwień tak więc czekam już aż się tylko rozkręci krwawienie. Uff już myślałam, że znowu będę czekać na okres 60dni.

reklama
Hime haha jaki zabieg zrobilas!;))

mania2401 moze sie tak nakrecilas i zestresowalas ze sama sobie przesunelas @? to sie moze zdarzyc...a w ktorym dc jestes teraz i ilu dniowe masz cykle?

Do góry