reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Oczywiście, że mógł, tylkooo o 9 to ja wyłączyłam budzik i powiedziałam magiczne słowa 'przytul jeszcze na chwilkę' po czym spaliśmy obydwa :p nawet wypasiona witamina d3 nic mi nie robi :/

reklama
:D

Załączniki

• 1299170327_by_Sylka9696_600.jpg
    1299170327_by_Sylka9696_600.jpg
    56 KB · Wyświetleń: 46
Karola jestes the best, u nas bylo tez przytul, ale ja sie pozbieralam i wstalam i zrobilam mojemu zrec i kawe, po czym zrobilam sobie i sie zaczelam ogarniac

Hej dziewczyny. :) Okres przyszedł pełną parą, oby szybko mi jakoś minął ale i tak ciesze się, że nie jest taki bardzo bolesny. :)
Dzisiaj tłusty czwartek, wczoraj już zrobiłam z mamą faworki a dzisiaj jedziemy do miasta na poszukiwanie normalnych pączków z budyniem. :D Jak ja nie lubię z marmoladą FFFUU. ;) No i mój P też nie lubi więc my zawsze kupujemy z budyniem, z toffi i czekoladą. No i oby nie szło w cycki bo ja już większych nie chce. :)
Co do mojego ślubu robimy na 40 osób, tylko cywilny z tego względu, że jesteśmy ateistami.

Hej dziewczyny. :) Okres przyszedł pełną parą, oby szybko mi jakoś minął ale i tak ciesze się, że nie jest taki bardzo bolesny. :)
Dzisiaj tłusty czwartek, wczoraj już zrobiłam z mamą faworki a dzisiaj jedziemy do miasta na poszukiwanie normalnych pączków z budyniem. :D Jak ja nie lubię z marmoladą FFFUU. ;) No i mój P też nie lubi więc my zawsze kupujemy z budyniem, z toffi i czekoladą. No i oby nie szło w cycki bo ja już większych nie chce. :)
Co do mojego ślubu robimy na 40 osób, tylko cywilny z tego względu, że jesteśmy ateistami.
To tak jak i my chcemy zrobić :)
Ja nie jadam pączków, półtora roku temu w obozie pracy przywiezli smażalnik i jako kierownik na zmianę z kimś ogarniętym od 4 rano, dzień w dzień, smażyliśmy pączki. Także rzygam pączkami. I nadziewanie ich też nie było fajne, jak się nadziewarka bloknęła zawsze kończyłam z marmoladą na grzywce. Faworki <3

To tak jak i my chcemy zrobić :)
Ja nie jadam pączków, półtora roku temu w obozie pracy przywiezli smażalnik i jako kierownik na zmianę z kimś ogarniętym od 4 rano, dzień w dzień, smażyliśmy pączki. Także rzygam pączkami. I nadziewanie ich też nie było fajne, jak się nadziewarka bloknęła zawsze kończyłam z marmoladą na grzywce. Faworki <3
ja paczki dostane od bratowej, bo bedzie je dzis robic miami

Smacznych pączków, faworków itp :) co kto woli :)

U mnie plamienie takie jakby w brązie. @ była bardzo jasno czerwona, a teraz plamienie ciemne. Od wtorku boli mnie z prawej strony, nie mocno, ale dyskomfort jest i na nogę trochę promieniuje. Cytologie mam ok, ale widzę że bez wizyty u ginka się nie obejdzie.
Wkurzam się, bo w pierwsza ciążę zaszlam od tak o, bez niczego, w ekspresowym tempie :/ a teraz kuźwa problem... :(

No nic idę się obrzerac, zawsze jakieś pocieszenie :)

reklama
Smacznych pączków, faworków itp :) co kto woli :)

U mnie plamienie takie jakby w brązie. @ była bardzo jasno czerwona, a teraz plamienie ciemne. Od wtorku boli mnie z prawej strony, nie mocno, ale dyskomfort jest i na nogę trochę promieniuje. Cytologie mam ok, ale widzę że bez wizyty u ginka się nie obejdzie.
Wkurzam się, bo w pierwsza ciążę zaszlam od tak o, bez niczego, w ekspresowym tempie :/ a teraz kuźwa problem... :(

No nic idę się obrzerac, zawsze jakieś pocieszenie :)
No, powiem Wam, że mnie wczoraj tak z prawej strony ciągnęło, a przecież dopiero co @ się skończyła... No nic, ide jakąś kawe zrobić i te cholerne faworki :p

Do góry