reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Oczywiście, że mógł, tylkooo o 9 to ja wyłączyłam budzik i powiedziałam magiczne słowa 'przytul jeszcze na chwilkę' po czym spaliśmy obydwa :p nawet wypasiona witamina d3 nic mi nie robi :/

reklama
:D

Załączniki

• 1299170327_by_Sylka9696_600.jpg
    1299170327_by_Sylka9696_600.jpg
    56 KB · Wyświetleń: 49
Karola jestes the best, u nas bylo tez przytul, ale ja sie pozbieralam i wstalam i zrobilam mojemu zrec i kawe, po czym zrobilam sobie i sie zaczelam ogarniac

Hej dziewczyny. :) Okres przyszedł pełną parą, oby szybko mi jakoś minął ale i tak ciesze się, że nie jest taki bardzo bolesny. :)
Dzisiaj tłusty czwartek, wczoraj już zrobiłam z mamą faworki a dzisiaj jedziemy do miasta na poszukiwanie normalnych pączków z budyniem. :D Jak ja nie lubię z marmoladą FFFUU. ;) No i mój P też nie lubi więc my zawsze kupujemy z budyniem, z toffi i czekoladą. No i oby nie szło w cycki bo ja już większych nie chce. :)
Co do mojego ślubu robimy na 40 osób, tylko cywilny z tego względu, że jesteśmy ateistami.

Hej dziewczyny. :) Okres przyszedł pełną parą, oby szybko mi jakoś minął ale i tak ciesze się, że nie jest taki bardzo bolesny. :)
Dzisiaj tłusty czwartek, wczoraj już zrobiłam z mamą faworki a dzisiaj jedziemy do miasta na poszukiwanie normalnych pączków z budyniem. :D Jak ja nie lubię z marmoladą FFFUU. ;) No i mój P też nie lubi więc my zawsze kupujemy z budyniem, z toffi i czekoladą. No i oby nie szło w cycki bo ja już większych nie chce. :)
Co do mojego ślubu robimy na 40 osób, tylko cywilny z tego względu, że jesteśmy ateistami.
To tak jak i my chcemy zrobić :)
Ja nie jadam pączków, półtora roku temu w obozie pracy przywiezli smażalnik i jako kierownik na zmianę z kimś ogarniętym od 4 rano, dzień w dzień, smażyliśmy pączki. Także rzygam pączkami. I nadziewanie ich też nie było fajne, jak się nadziewarka bloknęła zawsze kończyłam z marmoladą na grzywce. Faworki <3

To tak jak i my chcemy zrobić :)
Ja nie jadam pączków, półtora roku temu w obozie pracy przywiezli smażalnik i jako kierownik na zmianę z kimś ogarniętym od 4 rano, dzień w dzień, smażyliśmy pączki. Także rzygam pączkami. I nadziewanie ich też nie było fajne, jak się nadziewarka bloknęła zawsze kończyłam z marmoladą na grzywce. Faworki <3
ja paczki dostane od bratowej, bo bedzie je dzis robic miami

Smacznych pączków, faworków itp :) co kto woli :)

U mnie plamienie takie jakby w brązie. @ była bardzo jasno czerwona, a teraz plamienie ciemne. Od wtorku boli mnie z prawej strony, nie mocno, ale dyskomfort jest i na nogę trochę promieniuje. Cytologie mam ok, ale widzę że bez wizyty u ginka się nie obejdzie.
Wkurzam się, bo w pierwsza ciążę zaszlam od tak o, bez niczego, w ekspresowym tempie :/ a teraz kuźwa problem... :(

No nic idę się obrzerac, zawsze jakieś pocieszenie :)

reklama
Smacznych pączków, faworków itp :) co kto woli :)

U mnie plamienie takie jakby w brązie. @ była bardzo jasno czerwona, a teraz plamienie ciemne. Od wtorku boli mnie z prawej strony, nie mocno, ale dyskomfort jest i na nogę trochę promieniuje. Cytologie mam ok, ale widzę że bez wizyty u ginka się nie obejdzie.
Wkurzam się, bo w pierwsza ciążę zaszlam od tak o, bez niczego, w ekspresowym tempie :/ a teraz kuźwa problem... :(

No nic idę się obrzerac, zawsze jakieś pocieszenie :)
No, powiem Wam, że mnie wczoraj tak z prawej strony ciągnęło, a przecież dopiero co @ się skończyła... No nic, ide jakąś kawe zrobić i te cholerne faworki :p

Do góry