reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Jamajka gratuluję :-)

Hime ale skoro cykl taki długi to i owulacja później. Jak ty to widzisz?
No niby tak, ale przy owulacji śluz się zmienia na rozciągliwy, innej opcji nie ma a taki ślu zmiałam tylko między 10 a 15 dniem cyklu. Później tylko jeden dzień w 24 dniu cyklu. Mówię, mam ten swój jeden objaw okresu co jest zawsze, ale to zawsze no i teraz jest więc czekam na okres.Cycki nie bolą w ogóle już, tylko brzuch.

No niby tak, ale przy owulacji śluz się zmienia na rozciągliwy, innej opcji nie ma a taki ślu zmiałam tylko między 10 a 15 dniem cyklu. Później tylko jeden dzień w 24 dniu cyklu. Mówię, mam ten swój jeden objaw okresu co jest zawsze, ale to zawsze no i teraz jest więc czekam na okres.Cycki nie bolą w ogóle już, tylko brzuch.
jezeli ustal bol piersi to okres powinien byc lada dzien, przynajmniej u mnie tak jest

jezeli ustal bol piersi to okres powinien byc lada dzien, przynajmniej u mnie tak jest
No a mnie już nie bolą od czterech dni. Coś czuję, że znowu szykuje się ten długi cykl... No cóż, trudno. Teraz będzie czas na lekarzy i diagnostykę. Starania przedkładamy na czerwiec dopiero, jak nie po ślubie dopiero.

No a mnie już nie bolą od czterech dni. Coś czuję, że znowu szykuje się ten długi cykl... No cóż, trudno. Teraz będzie czas na lekarzy i diagnostykę. Starania przedkładamy na czerwiec dopiero, jak nie po ślubie dopiero.
wspolczuje Ci takich zawirowan, czlowiek potem czeka jak glupi i sie wkurza

W ogóle dzisiaj mija równy rok od mojego wylądowania w szpitalu z krwawieniem i bólami... Dopiero teraz do mnie to dotarło, że jutro rocznica straty naszego maleństwa.

reklama
Do góry