reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Jamajka gratulacje :D

Hime ja się doszukuje cieni kresek na tym teście, nic tam na pewno nie ma :D :-D

Karola współczuję kaca, ale chyba wczoraj było miło. Gorzej dzisiaj :D

U nas słońce świeci i pachnie wiosną... Wszystko się popieprzylo pogoda, nasze cykle... Hehe :) żebym jeszcze dziś się nie musiała męczyć w pracy to bym nie miała na co narzekać :)
na ile godzin dzis do pracy?

Pyzia ja nie bralam takze nie pomoge.

Karola tos poszalala.

Hime a moze beta?

Lux trudna sytuacja do rozwiazania.

Moja tesciowa sie malym srednio interesuje, nie zostawiamy jej z nim samej bo ona nie da rady bo umiera na seoje choroby. Dwa daje malemu do jedzenia co popadnie. A on jest alergikiem. Trzy opowiada glupoty. Nie chce by maly tego sluchal
Bez sensu u mnie beta teraz. Za szybko. Poczekam jakiś tydzień, ja mam bardzo długie cykle a rzadko cuda się zdarzają że mam 28 dniowy. ;) Mam typowe objawy na okres, zostaje mi na niego czekać.

Lux 7,5h ale do 18 :( nie nawidze wracać do domu jak jest już ciemno. Mój synuś szczęśliwy, ma ferie i z babcia siedzi :)

A ja miałam dostać @ we wtorek, dostałam w niedzielę i już jej nie ma, prawie od wczoraj... Brzuch ciągle trochę boli jak na @ zwariować można. Trzeba wziąć przykład z koleżanki i napić się porządnie :D

Ale jak wracam do domu to zawsze jakieś zakupy przytaszcze :D pożytecznie :p

Jestem bardzo zaskoczona akcja zbierania pieniążków dla małego Piotrusia, w wielu sklepach w komendzie straży rozstawili puszki, nawet w innych sąsiednich miejscowościach, w szkołach, przedszkolach. Restauracje, fryzjer zorganizowali jeden dzień z którego utarg przeznacza na leczenie malucha. W gazetach regionalnych piszą i dziś w TVP Szczecin będzie o nim... Mam nadzieję że 1,5 miliona się uzbiera szybko.

reklama
Ale jak wracam do domu to zawsze jakieś zakupy przytaszcze :D pożytecznie :p

Jestem bardzo zaskoczona akcja zbierania pieniążków dla małego Piotrusia, w wielu sklepach w komendzie straży rozstawili puszki, nawet w innych sąsiednich miejscowościach, w szkołach, przedszkolach. Restauracje, fryzjer zorganizowali jeden dzień z którego utarg przeznacza na leczenie malucha. W gazetach regionalnych piszą i dziś w TVP Szczecin będzie o nim... Mam nadzieję że 1,5 miliona się uzbiera szybko.
jaka to akcja?

Do góry