CzarnaMadzia
Moderatorka
Clo będę brała dopiero od następnego cyklu.Ja pierdzielę te wszystkie tablety mnie wykończą i kto mi kurde potem dziecko wychowa?![]()
Będzie dobrze!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Clo będę brała dopiero od następnego cyklu.Ja pierdzielę te wszystkie tablety mnie wykończą i kto mi kurde potem dziecko wychowa?![]()
Jak da się z nim dogadać to biorę, a co mi tamJakby co to już wiemA męża też weźmiesz?
![]()
since po okami masz ?No, teraz musze tonę tapety nałożyć. Nie wyglądam :/
Podwojone wczorajszym make-upemsince po okami masz ?
to moja by przekarmila kazde dziecko jakie spotka, ogolnie bardzo goscinna jest i zawsze nakarmi, tu zlego slowa o niej nie powiem, ale kocha sie wtracac, musi dodac swoje ale i to mnie wkurzaPyzia ja nie bralam takze nie pomoge.
Karola tos poszalala.
Hime a moze beta?
Lux trudna sytuacja do rozwiazania.
Moja tesciowa sie malym srednio interesuje, nie zostawiamy jej z nim samej bo ona nie da rady bo umiera na seoje choroby. Dwa daje malemu do jedzenia co popadnie. A on jest alergikiem. Trzy opowiada glupoty. Nie chce by maly tego sluchal
omgPodwojone wczorajszym make-upem![]()
OkeJak da się z nim dogadać to biorę, a co mi tam
Spoko, biorę w ciemno, tylko wiesz, żebym jakoś najgorzej na tym nie wyszła.OkeTo w razie W podam mu namiary na forum
![]()