reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Pyzia ja nie bralam takze nie pomoge.

Karola tos poszalala.

Hime a moze beta?

Lux trudna sytuacja do rozwiazania.

Moja tesciowa sie malym srednio interesuje, nie zostawiamy jej z nim samej bo ona nie da rady bo umiera na seoje choroby. Dwa daje malemu do jedzenia co popadnie. A on jest alergikiem. Trzy opowiada glupoty. Nie chce by maly tego sluchal

Pyzia ja nie bralam takze nie pomoge.

Karola tos poszalala.

Hime a moze beta?

Lux trudna sytuacja do rozwiazania.

Moja tesciowa sie malym srednio interesuje, nie zostawiamy jej z nim samej bo ona nie da rady bo umiera na seoje choroby. Dwa daje malemu do jedzenia co popadnie. A on jest alergikiem. Trzy opowiada glupoty. Nie chce by maly tego sluchal
to moja by przekarmila kazde dziecko jakie spotka, ogolnie bardzo goscinna jest i zawsze nakarmi, tu zlego slowa o niej nie powiem, ale kocha sie wtracac, musi dodac swoje ale i to mnie wkurza

reklama
Jamajka gratulacje :D

Hime ja się doszukuje cieni kresek na tym teście, nic tam na pewno nie ma :D :-D

Karola współczuję kaca, ale chyba wczoraj było miło. Gorzej dzisiaj :D

U nas słońce świeci i pachnie wiosną... Wszystko się popieprzylo pogoda, nasze cykle... Hehe :) żebym jeszcze dziś się nie musiała męczyć w pracy to bym nie miała na co narzekać :)

Do góry