reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

U mnie sprawa ma się tak: 25 stycznia miałam termin @ Wystąpiła z 3 dniowym opóźnieniem. Miewam bolesne miesiączki jednak tym razemm ból był inny ostry ale trwał bardzo krótko, krwawienie natomiast było jaśniejsze niż zwykle i krótsze bo juz wczoraj było po wszystkim. Martwi mnie tylko ból podbrzusza, nie jest mocny ale uciążliwy. Raz odczuwam ból jajnika a raz jakby skurcze. Czy mogę być w ciąży? Warto zrobić test? Proszę o pomoc.

reklama
U mnie sprawa ma się tak: 25 stycznia miałam termin @ Wystąpiła z 3 dniowym opóźnieniem. Miewam bolesne miesiączki jednak tym razemm ból był inny ostry ale trwał bardzo krótko, krwawienie natomiast było jaśniejsze niż zwykle i krótsze bo juz wczoraj było po wszystkim. Martwi mnie tylko ból podbrzusza, nie jest mocny ale uciążliwy. Raz odczuwam ból jajnika a raz jakby skurcze. Czy mogę być w ciąży? Warto zrobić test? Proszę o pomoc.
zawsze warto zrobić test nawet jeśli tylko żeby uspokoić nerwy. :)

Witam dziewczyny ;)

Gratulacje dla tych co maja 2 kreseczki i zycze powodzenia dla staraczek oczywiscie dla samej siebie też ;) .

Pyzia życze wspaniałego weekendu !! Zrelaksuj się o odpręż ;)

Lux gratulacje nowego mieszkanka aby z nowej sypialni same iskry leciały ;)
Mam nadzieje że miałas wspaniałe sny w pierwsza noc ? Podobno sny z pierwszej nocy w nowym miejscu się spełniają ;)

Co do twojej teściowej brak słów , nie wiem co napisać bo ja bym chyba po gębie lała (sorki ale taka prawda ) a szczególnie za tego " bachora " . Jak bedziesz miec dziecko nie zostawiaj jej nigdy bo dziecko bedzie znerwicowane przez nią . Szkoda maluszka

Lepsza będzie beta kochana niż zwykły sikacz. No i lepiej leć do ginekologa.
Nie chcę cię jakiś straszyć ale ja już mam nauczkę, by nie lekceważyć bólów tym bardziej które są bardzo mocne. Gdybym od razu poszła do ginekologa to bym nie wylądowała na stole operacyjnym już z jedną nogą w grobie. U ciebie nie musi być coś bardzo poważnego ale lepiej to skonsultować jak najszybciej.

Mala test można zrobić zawsze, ale jeśli niepokoi Cię ból to jednak powinnaś iść do ginekologa, bo kto wie co może to być.

Lux szkoda mi tego dziecka... Na pewno smutna i znerwicowana mała musi byc. Myśli że jej nikt nie kocha, że jest niepotrzebna i wszystkim przeszkadza. Na pewno czuję się odrzucona.Masakra :(

Hime może jednak @ nie przyjdzie. Zrób test rano :-D

Mala test można zrobić zawsze, ale jeśli niepokoi Cię ból to jednak powinnaś iść do ginekologa, bo kto wie co może to być.

Lux szkoda mi tego dziecka... Na pewno smutna i znerwicowana mała musi byc. Myśli że jej nikt nie kocha, że jest niepotrzebna i wszystkim przeszkadza. Na pewno czuję się odrzucona.Masakra :(

Hime może jednak @ nie przyjdzie. Zrób test rano :-D
Pewnie, że rano zrobię test. :)

Najlepsze jest to że moja @ zaczęła się w niedzielę i chyba już się skończyła :eek: tak popieprzonego cyklu to jeszcze nigdy nie miałam :D za szybko, za krótko, za mało.

Hime liczę na Twoje dwie kreski :D hehe trzymam kciuki :)

Najlepsze jest to że moja @ zaczęła się w niedzielę i chyba już się skończyła :eek: tak popieprzonego cyklu to jeszcze nigdy nie miałam :D za szybko, za krótko, za mało.

Hime liczę na Twoje dwie kreski :D hehe trzymam kciuki :)
Haha a ja po cichu liczę, że jednak będzie okres. :D Za dużo będzie się działo w tym roku. ;)

reklama
Do góry