L
Lad
Gość
Dobrze, że już w tym tygodniu. Oby to nie było nic poważnego.Ja tez zatestuje. A wizytę mam w czwartek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze, że już w tym tygodniu. Oby to nie było nic poważnego.Ja tez zatestuje. A wizytę mam w czwartek
a w zyciu jej dziecka nie zostawie, ona niby gada, ze moje bedzie inaczej traktowac, bo do Julii se wieksze prawa roszczy, bo ją wychowuje od urodzenia...a sny mialam koszmarne, snila mi sie wlascicielka poprzedniego mieszkaniaWitam dziewczyny
Gratulacje dla tych co maja 2 kreseczki i zycze powodzenia dla staraczek oczywiscie dla samej siebie też.
Pyzia życze wspaniałego weekendu !! Zrelaksuj się o odpręż
Lux gratulacje nowego mieszkanka aby z nowej sypialni same iskry leciały
Mam nadzieje że miałas wspaniałe sny w pierwsza noc ? Podobno sny z pierwszej nocy w nowym miejscu się spełniają
Co do twojej teściowej brak słów , nie wiem co napisać bo ja bym chyba po gębie lała (sorki ale taka prawda ) a szczególnie za tego " bachora " . Jak bedziesz miec dziecko nie zostawiaj jej nigdy bo dziecko bedzie znerwicowane przez nią . Szkoda maluszka
nadal boli brzuchol?Dobrze, że już w tym tygodniu. Oby to nie było nic poważnego.
Co to za metody.. do dziecka z krzykiem?:/ kazdy ma nerwy itd ale nie kosztem najmlodszycha w zyciu jej dziecka nie zostawie, ona niby gada, ze moje bedzie inaczej traktowac, bo do Julii se wieksze prawa roszczy, bo ją wychowuje od urodzenia...a sny mialam koszmarne, snila mi sie wlascicielka poprzedniego mieszkania
piekneA ja się moim hobby pochwale. To jest mój prezent gwiazdkowy. Wreszcie zbudowałam.![]()
Pewnie, nie zaszkodziDziewczyny rano test negatywny a @ nadal nie ma...
nie wiem co myśleć,
Chyba jutro czas zrobić bete..