reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

hej wczoraj dzwonilam jeszcze do tesciowej jak od niej wrocilsmy i mowie, sluchaj przy dziecku gadac nie chcialam, ale jak przyjedziemy to ma byc spokoj, bo jak zobacze, ze ty krzykiem zalatwiasz wszystko to Tomek zacznie dzialac, a i Julka tez pewnie w szkole sie kiedys wygada, ze ja bijesz i wyzywasz od najgorszych, ona mowi, ze chce dobrze, ze dziecko trzeba wychowac...ja mowie, jak krzykiem? widzisz, ze mloda gada, ze cie nienawidzi!!!!! jak ja mam sie potem zachowac jak swoje urodze? mam sie bac, ze dasz mu klapsa za nic i zaczniesz wyzywac? a ona, ze nie, ze z moim bedzie inaczej, bo nie bedzie sie chowac u nie w domu i se na tyle nie pozwoli....brak slow

owu blisko, sluz robi sie plodny, a my dzialamy rzadko, nie chce plemnikow meczyc, niech sie chlopy zregeneruja, co dwa dni chyba wystarczy co?

reklama
Lux rece opadaja jak czytam o Twojej tesciowej. Co 2 dni starczy. Plemniki utrzymuja sie 2 do 3 dni.

Witam sie z przeziebieniem. Dzis w domu z bablem odnocnikowanie idzie zle. Jakna razie biedronka siedzi na nocniku

Lux rece opadaja jak czytam o Twojej tesciowej. Co 2 dni starczy. Plemniki utrzymuja sie 2 do 3 dni.

Witam sie z przeziebieniem. Dzis w domu z bablem odnocnikowanie idzie zle. Jakna razie biedronka siedzi na nocniku
no jak ja ją poznalam to miala ochote uciekac stamtad, ale potem jak poznalam ja blizej, jej historie zycia to jakos inaczej podeszlam do tego, maz alkoholik bil ja i dzieci, syna ma chorego, kobieta naprawde nie ma lekko i moze stad te nerwy, ta zlosc, ona chce pokazac jaka jest twarda, silna a odreagowuje to, ten syn tez daje jej poalic, ja bym po tygodniu zamknela w zakladzie a ona daje rade juz tyle lat, to jest czlowiiek bardzo chory, ktory utrudnia jej codzienne funkcjonowanie, duzo by pisac ehh

Miałam objawy typu lekki ból na samym dole brzucha nad wzgórkiem łonowym w jednym punkcie, czegoś takiego nie czuje przed okresem, ból piersi teraz jajników i jeden zawrót głowy

Jamajka gratuluje

Lux z jednej strony rozumiemz drugiej moja ciotka miala meza alkoholika i jest mila.

Tez mam trudna tesciowa. Ciagle wszystkich obraza i jest niemila. Jest chora i bierze leki ale jest ciezkostrawna

reklama
Jamajka gratuluje

Lux z jednej strony rozumiemz drugiej moja ciotka miala meza alkoholika i jest mila.

Tez mam trudna tesciowa. Ciagle wszystkich obraza i jest niemila. Jest chora i bierze leki ale jest ciezkostrawna
wiesz kazdy ma inne nerwy, ja podejrzewam, ze ten syna chyba ja tak znerwicowal, on robi sie coraz bardziej agresywny, rece jej wykreca, potrafi zdjac czajnik z gotujaca sie woda i wysjc z nim na mieszkanie, potrafi wziac noz by obrac mu jablko i idzie z tym nozem na olesp, ja ją podziwiam, ze ona tak daje rade, widac, ze sily fizycznej na syna jej nie starczy, ale psychika tez juz fatalna

a masz z nia dobry kontakt czy taki dla zasady?

Do góry