reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ja poleguje, ale J robi obiad, więc bez przerwy biegam do kuchni i oczywiście do łazienki, bo potok... Później J idzie na mecz, więc zostaje sama, zamierzam obejrzeć jakiś film :)

Napisałam długi post na tablecie ale mi wcięło.
Melduję że za miesiąc zmieniam lokum. Złożyliśmy aplikację na ten domek co się nam podobał i dwie godziny potem zadzwonili do nas że Landlord wybrał nas.
A ja wreszcie zczaiłam że mi na żołądku wątroba leży. tzn jak się poczułam po wypiciu wody jakbym trzydaniowy tłusty obiad zjadła to się zorientowałam że coś z wątrobą nie tak. Ryż z jabłuszkami dzisiaj dla mnie, sylimarol, i miejmy nadzieję będzie lepiej, bo jem pierwszy posiłek or rana.
Do wszystkiego dołączyła @ więc brzuch boli mnie z każdej strony.

Melduję, że my dzisiaj wróciliśmy ze szpitala do domu .. młody ma jakiegoś paciorkowca w gardle.. jak kasłał tak nadal kaszle :baffled: ehh ...

Dołączę do umierających dziś. Tak mnie boli żołądek, że tylko wodę mogę pić. Tylko coś zjem i umieram. Czuję się taka spięta w środku. A miałam robić ciasto. Nie wiem czy dam radę :(

reklama
Aniay biedna :*

Dziewczyny no pamiętacie mają przygodę z zalanym piekarnikiem, to zrobiłam powtórkę ale trochę inne wydanie. Mąż zdążył wyłączyć korki. I nie zrobiło się zwarcie jak ostatnio więc nic się nie spalilo. Coś nademna czuwa bo się udało samemu naprawić. Tzn mąż z kolegą zrobili. Chyba Bóg czuwa żebym się tak nie denerwowala i donosila naszego bobasa tym razem bo dziś się mega zestreaiwalam tym.

A z milszych wydarzeń to kupiliśmy nowy samochód więc Dobrze ze choć też problem z głowy. Stary pojedzie do Polski.

Do góry