reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Skad taka mysl ze samoporonienie? Po tych skrzepach? Nawet jak masz oktes normalny to raz moga leciec skrzepy raz nie. A u ciebir jesli robilas testy przed spodziewana miesiaczka i po tym niby samoppronieniu to powinny wyjsc poztywyne. Nawet jesli by to byla ledwo widoczna kreska.
Ja mialam samoporonienie 3 lata temu ale testy ktore robilam i przed i po byly pozytywne ze wzgledu na hormon ktory juz sie pojawil. Przy samoporonieniu najczesciej jest goraczka dreszcze i skrzepy ale to tylko w poczatkach ciazy gdy sama macica sie oczyszczam
Na twoim miejscu wybralabym sie do lekarza

Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
Każdy organizm jest inny i nie można generalizować ;) Nie zawsze są dreszcze i gorączka i nie zawsze test wychodzi pozytywnie.

reklama
Dzień dobry laseczki :*
MamaGrzywacza twój wiek o niczym nie świadczy :) Ja to wiem na 100 % haha :D
Czarna temat o dupie całkiem sympatyczny ;)
Mój materiał genetyczny jest w domu ale w poniedziałek znowu jedzie :( Co prawda jest szansa że w środę czyli 14dc i podanie pregnylu, wróci do domu :) Czyli nie odpuścimy tego cyklu :)

Mój chłop sam stwierdził, że czuję się jak materiał genetyczny z podajnikiem :) oczywiście postaralam się bardziej dbać o niego żeby czuł się jak ktoś więcej niż tylko materiał :D

Hej kobietki! Co do mojego chłopa to nigdy go nie nazwałam jakoś tak dziwnie. :) Staramy się nie zwariować w tych staraniach. Wszystko tak, aby seks był z przyjemności a nie dlatego bo owulacja. A że ja podczas owulacji mam ochotę to jakoś to wychodzi. :) Nawet jak zakładałam ovufriend to pytał czy nie będziemy robić według jakiegoś wykresu, bo on tak nie chce, nie chce tego stresu. :) A co do objawów to sobie już od dawna nic nie wmawiam bo to bez sensu, wcześniej jak tak robiłam to jak dostałam okresu to tylko był płacz. I objawy bardzo wczesnej ciąży i okresu są bardzo podobne. Zostaje tylko czekać do terminu okresu i wtedy testować. :)
Dobra robię śniadanko bo niedawno wstaliśmy. :)

reklama
Ja ze swoim różnie do sobie mowimy w zartach, wiadomo są granice, nie ublizamy sobie.
Dziś mamy powera do sprzątania, latamy od rana ze ścierami :D i śmieje się z niego, że to moja Zosia Gosposia :)

Karola jaka punktualna @ szkoda tylko, że musi tak boleć :(

Do góry