Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Każdy z nas jest inny Ja mam raczej takie ironiczne i trochę złośliwe poczucie humoru więc to samo jakoś tak wychodzi A Miś się nie gniewa tylko wymyśla jakiś odpowiednik na mnieAle miedzy soba w zartach, a pisanie tak na forum to dla mnie duza roznica.
Ale miedzy soba w zartach, a pisanie tak na forum to dla mnie duza roznica.
Nie dość, że siła potrójna to efekt również :/ chyba nie powinnam z toalety wychodzić
Na całe szczęście mam weekend wolny, chyba bym nie poszła...A masz dziś wolne, czy musisz iść do pracy?
Taki właśnie mam zamiar, zaraz obudze J, żeby poszedł na zakupy, niech kupi jakieś gotowce na obiad...No to taki plus ze możesz przelezec najgorszy czas