reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Zmuszanie kogoś do wiary zazwyczaj ma odwrotny skutek do zamierzonego. Moja mama już mi odpuscila. Mojego syna jak ma okazję zabierze do kościoła ale mi nie proponuje już :)

Aniay współczuję Ci bardzo, ale teraz trzeba myśleć pozytywnie o tym co będzie. A musi być dobrze :)

a co sie stalo, ze mala zmarla? bardzo Ci wspolczuję

Wada serca, wada pepowiny, opuchlizna na calym ciele, woda w otrzewnej, woda w oplucnej, brak prawego pluca.

A co do mojej mamy to ona uwaza ze robi wszystko prawidlowo.

@agnesis to bylo juz dawno, przed Oliwka, mam swojego aniolka teraz ktory nad nami czuwa. Pamietam ale nie rozpamietuje przeszlosci.

Zmuszanie kogoś do wiary zazwyczaj ma odwrotny skutek do zamierzonego. Moja mama już mi odpuscila. Mojego syna jak ma okazję zabierze do kościoła ale mi nie proponuje już :)

Aniay współczuję Ci bardzo, ale teraz trzeba myśleć pozytywnie o tym co będzie. A musi być dobrze :)
ja juz nie pamietam kiedy bylam w kosciele, chodze tylko na pogrzeby, chrzciny, komunie i msze za dziadkow, tak to za cholere tam nie wejde

Wada serca, wada pepowiny, opuchlizna na calym ciele, woda w otrzewnej, woda w oplucnej, brak prawego pluca.

A co do mojej mamy to ona uwaza ze robi wszystko prawidlowo.

@agnesis to bylo juz dawno, przed Oliwka, mam swojego aniolka teraz ktory nad nami czuwa. Pamietam ale nie rozpamietuje przeszlosci.
jej musialas przejsc pieklo, ale taki doswiadczenia buduja czlowieka i ma sie wiare w przyszlosc, ze bedzie dobrze, a bedzie, trzeba w to wierzyc :biggrin2:

Aniay to bardzo dobrze :D

Luxuorius ja mam to samo, chrzty, komunie, pogrzeby i msze za dziadków.
Tyle, że jak moje dziecko będzie szło do komunii to będę musiała zacząć go tam prowadzac ;)

reklama
Do góry