reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ann ze słomka ale on nie przecieka :) hehe
Tez mam rozjechane cykle wczesniej miałam 28 teraz 29-32.. Umowmy sie ze forum trochę tez nakręca do testowania działanie tłumu hehe :)
Nie mozna jak sa diamenciki powiekszyć . Ale te nasze były od środka jakby wygrubione wiec zjechali mi je od środka i sie trzyma na szczęście:) wiec nie musiałam kupować :)

Czarna a jak długo juz je macie? Moja juz raz odświeżałam ale znow by sie nadawała :)

Hime nie ma do ślubu przeliczać na kasę bo "impreza" większa czy mniejsza zawsze niezapomniana i wyjątkowa :)

A mamy je już z mężem od prawie 3 lat:) Nie rysują się, ani nie zmieniają koloru, jedyne co można im zarzucić to brat matu:p Ja cala ciąże nosiłam, musiałam jedynie po porodzie ściągnąć, bo ze względu na alergie w trakcie karmienia piersia, całe nogi, stopy, ręce i dłonie mi puchły, strasznie swędziały i bolały.

reklama
Hime srebrne są spoko, tańsze i dodatkowo ja nie lubie złota ;) też bym wybrała srebrne

Tak latam do wc, że guzik urwałam w spodniach.
Ciągle na coś czekać i czekać i czekać trzeba...

agnesis - ja też nie lubię żółtego złota więc też wszystko co mam na sobie musi być koloru srebra:))
Oj tam guzik, ja raz sobie w pracy (jak jeszcze pracowałam w sądzie) rozerwałam spodnie, szwy mi poszły akurat między pośladkami:p Musiałam taką grubą nicią i iglą do zszywania akt zszyć w łazience spodnie:D

Ostatnia edycja:
Ostatnio raz widziałam plamienie 1h temu ale i tak latam jak tylko coś poczuje :)

To całe szczęście że tylko guzik mi poszedł a nie spodnie w kroku :D

Najgorsze ze ja prawie cały czas stoję w pracy albo chodzę. Dziś i jutro do 18. Nogi mi w tylek wejdą... Modlę się żeby było mało ludzi bo tylko wtedy coś posiedze i odpoczne.

reklama
Do góry