reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Hime ja też uwielbiam srebro albo białe złoto nie lubię żółtego złota . I tak jak ty myślimy o skromnym ślubie , raczej ma bym chciała cywilny w plenerze i najbliższa rodzina i znajomi .

kurcze pisz na bierzaco, bo nie wysiedze haah

Czytałam że dwa dni po implantacji test powinien wyjść pozytywny więc za dwa dni zrobię test, w końcu tyle ich nakupowalam, że nie bede później maiala co z nimi robic :)

Na razie bolą mnie piersi, sutki nawet jak ich nie dotykam. Brzuch na dole niby boli, niby kluje. Lepiej jak siedzę niż jak stoję, ale praca jaka jest taka jest. Się nalatam z receptami w poszukiwaniu wszystkich leków, naschylam do dolnych szuflad. Gorzej jak coś z górnej półki muszę sięgać, przy moim 160cm, boję się tak wyginać żeby coś sięgnąć.
Czekanie tylko mnie czeka. Plamienia chwilowo brak.

Ja koscielny wzielam bo musialam (moi rodzice zagrozili ze nam nie pomoga jak nie bedziemy mieli koscielnego) no i teraz sobie w brode pluje. :/ a jeszcze dzien po stracilam dziecko wiec juz wogule.

Ja koscielny wzielam bo musialam (moi rodzice zagrozili ze nam nie pomoga jak nie bedziemy mieli koscielnego) no i teraz sobie w brode pluje. :/ a jeszcze dzien po stracilam dziecko wiec juz wogule.
Nasi rodzice na szczęście rozumieją, że jako niewierzący nie chcemy kościelnego ślubu i nawet nie naciskają.

reklama
Do góry