reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ja niedawno wstałam, ale ze mnie śpioch. :D Mnie jedynie cycki cholernie bolą, nic poza tym. Jeszcze pięć dni i pierwsze testowanie o ile się nie wstrzymam. :)
A co do obrączek to chyba jednak kupimy jakieś tańsze i jak coś to wymienimy po kilku latach, albo w ogóle nie będziemy nosić bo mój nie lubi i ja też nie lubię czegoś nosić czy to naszyjnik czy pierścionek, no mi straszne takie rzeczy przeszkadzają. :)

reklama
Hime ciesz sie tym póki nie masz dzieci :) a co do obrączki kupcie cos bo to miło mieć taki symbol zgadzam sie ze nie musi byc nie wiadomo jak drogi tym bardziej ze młodziutka jesteś moze sie dużo zmienić - my swoje kupowaliśmy 3 lata temu, całe życie nie mogłam przytyć miałam paluszki malutkie a pod koniec ciazy musiałam ściągnąć obrączkę i założyłam ja sopiero jak na własne ryzyko ja zwiększyłam wiec lepiej najwyżej kiedyś wymienić :) po dziecku dzieciach :)

Emka ale co mam wypróbować z aventu? Niekapek czy że slomka?
@ spodziewana między piątkiem a poniedzialkiem. Kusi mnie bardzo żeby jutro zrobić. Wiem powinnam być opanowana ale jakoś w tym przypadku nie mogę. W pierwszej i drugiej ciąży zrobiłam dzień przed planowana @ tyle że w pierwszej miałam idealnie 28 dni a teraz raz 26 raz 29. I weź bądź mądry.

Czarna bardzo ładne te obrączki wasze

Emka a co tych z palladu nie można powiększać?
Mój mąż pomniejszal już dwa razy bo mu ciągle spadała. I dwa razy już zgubił na szczęście się znalazła.

Hime ciesz sie tym póki nie masz dzieci :) a co do obrączki kupcie cos bo to miło mieć taki symbol zgadzam sie ze nie musi byc nie wiadomo jak drogi tym bardziej ze młodziutka jesteś moze sie dużo zmienić - my swoje kupowaliśmy 3 lata temu, całe życie nie mogłam przytyć miałam paluszki malutkie a pod koniec ciazy musiałam ściągnąć obrączkę i założyłam ja sopiero jak na własne ryzyko ja zwiększyłam wiec lepiej najwyżej kiedyś wymienić :) po dziecku dzieciach :)
Zmienić się nic nie zmieni, chociaż wiadomo różnie bywa. Z pewnością kupimy bo do ceremonii potrzebne ale tak jak pisałam jakieś tańsze bo i tak mieliśmy w planach tylko obiad z rodzicami, świadkami i babciami żeby nie wydawać tyle pieniędzy, ale przemyślałam, że ślub bierze się raz w życiu to nie chce aż tak oszczędzać. Póki co bez obrączek wyszło mi niecałe 10tys na 30 osób. Mam nadzieję, że do 15 tys max się zmieścimy. Z resztą z naszym ekonomicznym myśleniem pewnie zostanie przy 10-11tys. :)

U mnie podobnie jak u Agnesis. Niby @ ale bez szału. Ból tez inny niż co miesiąc. Krwawienie znikome. Zobaczymy czy się rozkreci

Ann ze słomka ale on nie przecieka :) hehe
Tez mam rozjechane cykle wczesniej miałam 28 teraz 29-32.. Umowmy sie ze forum trochę tez nakręca do testowania działanie tłumu hehe :)
Nie mozna jak sa diamenciki powiekszyć . Ale te nasze były od środka jakby wygrubione wiec zjechali mi je od środka i sie trzyma na szczęście:) wiec nie musiałam kupować :)

Czarna a jak długo juz je macie? Moja juz raz odświeżałam ale znow by sie nadawała :)

Hime nie ma do ślubu przeliczać na kasę bo "impreza" większa czy mniejsza zawsze niezapomniana i wyjątkowa :)

reklama
Emka ale co mam wypróbować z aventu? Niekapek czy że slomka?
@ spodziewana między piątkiem a poniedzialkiem. Kusi mnie bardzo żeby jutro zrobić. Wiem powinnam być opanowana ale jakoś w tym przypadku nie mogę. W pierwszej i drugiej ciąży zrobiłam dzień przed planowana @ tyle że w pierwszej miałam idealnie 28 dni a teraz raz 26 raz 29. I weź bądź mądry.

Czarna bardzo ładne te obrączki wasze

Emka a co tych z palladu nie można powiększać?
Mój mąż pomniejszal już dwa razy bo mu ciągle spadała. I dwa razy już zgubił na szczęście się znalazła.

Dziekuje Ann:)
Naszych obrączek z EM Ka nie da sie zmniejszyc ze wzgledu na wstawienie kamieni:)

Do góry