reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Hime - co do obrączek my z mężem mamy z palladu a ja jeszcze w obrączce mam wkomponowany diament, dlatego też (przeze mnie:) płaciliśmy chyba ok. 3500 zł.... kupione były z tego co pamiętam w Aparcie z grawerką gratis.
Co do rysowania się... z mężem wybraliśmy wzór matowy,ale niestety już się wytarł i teraz tak się błyszczą że widać je z kilometra (biedny mąż z daleka widać że żonaty).
Chyba wszystkie obrączki się rysują i zużywają nie ważne czy wykonane są ze złota, srebra czy palladu:) No chyba ze z platyny, ale kogo na takie kosztowności stać:)

reklama
Lenaka Wiesiolek lyka sie 3 razy dziennie.

Co do cwiczen polecam tiffani.na boczki. Cwiczenia lekkie 10 minut ale efekt jest super

Ann u nas Jas byl.antybutelkowy a niekapek z twardym ustnikiem zalapal.
Dobre tez sa bidony lub bidony z rurką

Ha no to dałam ciała :confused: w takim razie zaraz zwiekszam dawkę. Myślałam chyba że skoro nic wcześniej nie brałam to jedna wystarczy, oj głupia ja.

Emka takie macie?:)
img_prod5356_0_o.jpg

Nie wiem czy ten inofolic dalej pić czy nie. Chyba się przezuce na sam kwas foliowy.
Jak to będzie ciąża i powiem w pracy to mi łeb urwą :laugh2:

reklama
Do góry