moja bratowa ma z ikei i slowa zlego nie powiedziala jeszcze na ta kuchnieTam jest sporo ładnych kuchni w BRW . A co myślicie o ikea czy tam rzeczywiście kichnie to szajs ?
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moja bratowa ma z ikei i slowa zlego nie powiedziala jeszcze na ta kuchnieTam jest sporo ładnych kuchni w BRW . A co myślicie o ikea czy tam rzeczywiście kichnie to szajs ?
to trzeba miec miejsce, ja mam mniejszy, zreszta pamietasz ze zdjec jaki ja mamJA W TYM ROKU BĘDE KUPOWAŁA TAKA SOFE DI SALONU JAK W LINKU ALE NIE Z TEJ FIRMY
http://imged.pl/naroznik-duzy-rogowka-sofa-kanapa-salon-onyks-xl-3101190.html
heheeh, dlugo juz z nia pracujesz?
Tam jest sporo ładnych kuchni w BRW . A co myślicie o ikea czy tam rzeczywiście kichnie to szajs ?
no ja mam bardzo duzy salon jak postawimy ją jednym bokiem na środku to przedzieli nam salon na półto trzeba miec miejsce, ja mam mniejszy, zreszta pamietasz ze zdjec jaki ja mam
i macie zawsze takie same godz pracy?Dwa lata ponad, ale ja mam taki charakter, że jak trzeba to mówię co mi nie pasuje, a jak do kogoś nie dociera to umiem się wyłączać, ktoś mówi a ja nawet nie wiem co ale jak jestem w stresie to mam ochotę ją zabić golymi rękoma
no to tak jak u moich rodzicow salon jest mega i moga tam wstawic co chcano ja mam bardzo duzy salon jak postawimy ją jednym bokiem na środku to przedzieli nam salon na pół
i macie zawsze takie same godz pracy?
ale wiesz co Ci powiem? ze przynajmniej masz wesoloNie do końca, ale codziennie się widzimy przez kilka godzin ciąża byłaby zbawieniem haha w życiu nie spotkałam takiej głupiej baby naprawdę!