Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mi on by nie wszedl do nowego mieszkania, bo mam ogromne okno tarasowe i bym nie miala potem jak ustawic mebli, moj ten obecny wejdzie i nawet da sie ustawic, a takie duze bardzo mi sie podobaja, duzo ludzi moze usiascZobacz załącznik 744042
Ja taki kupiłam z BRW i powiem wam ze nie jest mały a salonu nie mam dużego .
nigdy nic nie mialam od nich wiec nie wiemA co sądzicie a może któraś ma może jakąś sofę z jyska? Szukam jakiejś tańszej ale wydaje mi się że z jyska to badziew będzie..
ja mam bardzo jasna i material jest taki, ze jak czyms go ubrudze to od razu schodzi jak gabka zrobie, ale niekiedy przeklinam ten material, tesciowej ten chory syn jak do nas wejdzie to ma taki nawyk ze zaraz leci na kanape i on nogi bierze po turecku i mi zawsze ja brudzi i go wyganiam na krzeslo, bo potem mam duzo do czyszczenia a komentarz tesciowej-poloz se koc...tak jasne, nie po kupowalam taki jasny ladny kolor by kocem go nakrywacLux wlasnie mi chodziło o to zeby wiecej ludzi usiadło i żeby była większa bo też mi się podobają , chciałam troszkę inną ale materiał miała taki szorstki nie miły a ta ma taki mięciutki .