o noł, oszalabym bym.. a jak "kolezanka" dzis sie zachowuje?Ja pracuje w aptece, testów mam całe góry pod ręką to jest straszne
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o noł, oszalabym bym.. a jak "kolezanka" dzis sie zachowuje?Ja pracuje w aptece, testów mam całe góry pod ręką to jest straszne
oj ja pamietam jak sie biedna meczylas, dobrze, ze juz ochlonelas i inaczej do tego podchodziszzobaczycie z biegiem czasu ochłoniecie. Oczywiście życzę żeby udało sie jak najszybciej.
ja już staram sie 13 cykli i nie wariuje jak na poczatku-przez co bardzo Was rozumiem
o noł, oszalabym bym.. a jak "kolezanka" dzis sie zachowuje?
Ja to nawet potrafię czekać z testem tydzień po terminie miesiączki, ale teraz jakoś chce wiedzieć szybciej. My już staramy się z narzeczonym jakieś 18-20cykli, dokładnie nie wiem ile bo moje cykle są szalone, juz dawno nauczyłam się cierpliwości. Kiedyś to sobie objawy wkręcałam, teraz tylko dobija czekanie do terminu miesiączki.zobaczycie z biegiem czasu ochłoniecie. Oczywiście życzę żeby udało sie jak najszybciej.
ja już staram sie 13 cykli i nie wariuje jak na poczatku-przez co bardzo Was rozumiem
heheeh, dlugo juz z nia pracujesz?Dzisiaj mam lepszy humor, nie jestem taka drażliwa, więc nawet nie słyszę co mówi ludzi też dziś sporo, to nie nadąża obgadywac haha
to czekanie najgorszeJa to nawet potrafię czekać z testem tydzień po terminie miesiączki, ale teraz jakoś chce wiedzieć szybciej. My już staramy się z narzeczonym jakieś 18-20cykli, dokładnie nie wiem ile bo moje cykle są szalone, juz dawno nauczyłam się cierpliwości. Kiedyś to sobie objawy wkręcałam, teraz tylko dobija czekanie do terminu miesiączki.